Verenigingsblad laten drukken? Wij leveren een totaalpakket

Ben je op zoek naar een partner waar je jouw magazine, periodiek, verenigings- of contactblad kunt laten drukken? Dan ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres. Als ervaren partner kunnen we jou een totaalpakket aanbieden als het gaat om het vormgeven, drukken en versturen van je drukwerk. Een goede keuze, die voor jou vaak voordeliger of korter in doorlooptijd is dan het werk door verschillende partijen te laten doen. We nemen je graag mee in het hele proces. 

Vormgeving


Consumenten besluiten om een product wel of niet te kopen mede gebaseerd op hoe het eruitziet. Dit geldt ook voor magazines en verenigingsbladen. Het eerste dat de ontvanger ziet is de omslag. Een goede visuele uitstraling kan dan de doorslaggevende factor zijn of jouw blad wel of niet gelezen wordt. Zowel de omslag, als de inhoud kunnen wij voor onze rekening nemen. Onze professionele vormgevers kunnen je wensen omzetten in een mooi en aantrekkelijk design. We helpen mee bij het zoeken van de juiste afbeeldingen en fotografie. Ook kunnen we je ondersteunen in het controleren van teksten op grammatica en spelling, interpunctie, zinsopbouw, consistentie en de verhaallijn. Heb je zelf een mooi ontwerp? Uiteraard kun je deze ook zelf bij ons aanleveren. We bespreken graag jouw wensen om tot een prachtig eindresultaat te komen. 

Drukwerk


Je clubblad wordt in onze eigen drukkerij gedrukt. We maken gebruik van diverse druk- en print mogelijkheden, afhankelijk van jouw wensen. Zo kunnen we kleine oplages vaak snel voor je printen, maar is het voor grote oplages voordeliger om te drukken. Ook qua afwerkingsmogelijkheden heb je alle vrijheid. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat het blad naadloos aansluit bij de doelgroep en je budget. 

Distributie


De laatste stap maakt de cirkel compleet. Door gebruik te maken van ons verzendhuis wordt je drukwerk direct gereed gemaakt voor verzending, dus geen onnodige vertragingen. Voorzien van de juiste adresdrager, van cheshire tot combiola. Wij beschikken over de juiste papier en methoden om dit te mogen verwerken; zowel vanuit de banken, alsook vanuit AVG-oogpunt. Wij nemen tenslotte de verzending van je verenigingsblad voor onze rekening. Aan de hand van de scherpste portotarieven bepalen we de juiste verzender voor jouw drukwerk. Jij bepaalt wie de ontvangers zijn en wij zorgen ervoor dat het blad bij hen op de deurmat valt.

Drukwerk voor verenigingen en stichtingen


Een club- of verenigingsblad verschijnt vaak een aantal keer per jaar. Het is dé manier om structureel te communiceren met je doelgroep en informatie te geven over evenementen, interviews kunt publiceren en andere belangrijke data kunt delen. Een goede vormgeving en een sterk verhaal zijn dan ook de basis voor een goed verenigingsblad. Mogen we je daarmee helpen? Neem contact met ons op en we ontzorgen je graag door middel van onze totaaloplossing.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?