• Home
  • Kerkbode drukken

Kerkbode drukken

Een kerkbode is een periodiek blad waar je de leden van de gemeente goed op de hoogte houdt van alles wat zich binnen de kerk afspeelt. Een kerkbode, ook wel kerkblad genoemd, wordt op reguliere basis verspreid binnen de kerk om al het laatste nieuws met de gemeenteleden te delen. Wil jij de vormgeving en verspreiding van jouw kerkbode professionaliseren? Dan biedt Vanderperk Groep je een helpende hand wanneer u een kerkblad wilt laten drukken, ontwerpen of verspreiden.

Vanderperk Groep beschikt over ervaren bladenmakers en kan je bij het hele proces ondersteunen. Van het ontwikkelen van een eigen stijl tot aan het verzenden van de kerkbode aan een gepersonaliseerd adressenbestand. Als je op zoek bent naar een professionele drukkerij die jou hierbij helpt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees snel verder en ontdek meer over de uitgebreide mogelijkheden.

De opmaak vormgeven


Alvorens we overgaan tot het drukken van de kerkbode kun je ervoor kiezen om de opmaak te laten vormgeven door onze ervaren vormgevers. Waarom? Wij kijken naar welk ontwerp het beste bij jouw gemeente past. Fris, stijlvol, ingetogen of zakelijk, wij realiseren het voor jou. Een mooie vormgeving resulteert ook automatisch in meer lezers. Tenslotte besluiten we vaak - bewust of onbewust - iets lezen op basis van hoe het eruitziet.  Willen jullie zelf de opmaak verzorgen en alleen het drukwerk of de verzending bij een externe partij neerleggen? Ook dan kun je bij ons terecht

Kerkbode drukken


Vanderperk Groep is een ervaren drukkerij met al ruim 50 jaar ervaring. Al geruime tijd nemen we het volledige proces voor diverse kerkgemeenten van begin tot eind uit handen. Alles van het eerste ontwerp tot de eerste proefdruk gaat in overleg met jou. Het eindresultaat is dan ook niets minder dan perfect. Een kerkbode drukken doen we vaak door middel van digitaal printen. Dit heeft als grote voordeel voor jou dat jouw drukwerk snel gerealiseerd kan worden tegen een scherpe prijs. Je hoeft immers geen relatief dure opstartkosten voor de drukpers te betalen.

Verzending


In plaats van de kerkbode na de dienst uit te delen, kun je er ook voor kiezen om de kerkbode te laten verzenden. Dit is namelijk veel efficiënter. Je kiest zelf wie de ontvangers zijn waardoor je jouw doelgroep gericht en effectief kunt benaderen. Het enige wat jij hoeft te doen is het adressenbestand aanleveren en wij doen de rest.

Kerkbode ontwerpen, drukken of verzenden?


Ben je geïnteresseerd in het laten ontwerpen, drukken of verzenden van jullie kerkbode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het realiseren van mooi kerkblad. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?