Bladenmaker

Leestijd 6 minuten
Ben je op zoek naar een bladenmaker of wil jij een blad laten maken? Vanderperk Groep is een bladenmaker gespecialiseerd in magazines, tijdschriften, clubbladen, kerkbodes, boeken, periodieken en nieuwsbrieven. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat jouw blad professioneel vormgeven door een van onze specialisten en kies voor een compleet pakket waarbij we jou volledig ontzorgen van A tot Z.

Ben je benieuwd wat wij als bladenmaker voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen of heb je een specifieke vraag over het laten maken van bladen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag.

Wat voor bladen kan je laten maken?


Magazines en tijdschriften komen er in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld corporate magazines die ieder kwartaal binnen het bedrijf verspreid worden om medewerkers en klanten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf. Maar ook een tijdschrift of glossy behoort tot de mogelijkheden. Een glossy is een tijdschrift met een luxere uitstraling. Zo heeft een glossy een glimmende opmaak en luxere afwerking.

Ook een periodiek magazine of nieuwsbrief behoort tot de uitgebreide mogelijkheden van Vanderperk Groep. We kunnen je helpen bij het vormgeven en creëren van een professionele nieuwsbrief of periodiek magazine. Samen zorgen we ervoor dat het blad naadloos aansluit bij jouw doelgroep. Je bepaalt zelf wie de ontvangers zijn en je kunt de nieuwsbrief of periodiek volledig personaliseren. Tenslotte bepalen we wat de beste tijd is om de nieuwsbrief te versturen zodat je de meeste mensen bereikt.

Designen, laten drukken en verzenden maar!


Wij kunnen je volledig ontzorgen van eerste ontwerp tot het bezorgen tot de deurmat. Als je kiest voor totale ontzorging kunnen we je tevens een aantrekkelijk prijsvoorstel doen. Vanderperk Groep heeft alle facetten in huis om van jouw blad een groot succes te maken. Dit begint met een professionele en strakke vormgeving, maar ook drukwerk is hierbij van groot belang.

Het drukwerk bepaalt de kwaliteit van het magazine of periodiek. In onze drukkerij bieden we twee mogelijkheden voor drukwerk, namelijk offset drukken en digitaal printen. In geval van periodieken en magazines is digitaal printen een goede optie omdat dit meer mogelijkheden biedt qua personalisatie. Uiteraard overleggen we met jou wat jouw wensen zijn en vervolgens bepalen we de beste methodes.

Ten slotte kunnen we de verzending voor je uit handen nemen. Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de bezorging van het magazine, tijdschrift of periodiek en je bespaart een hoop tijd.

Zowel offline als online


De laatste jaren vindt er een verschuiving plaats van offline naar online. Veel mensen kiezen ervoor om hun krant of tijdschrift digitaal te lezen. Daarom heb je bij ons als bladenmaker de mogelijkheid om jouw magazine of tijdschrift te digitaliseren. Dit heeft als grote voordeel dat je zo een nog breder publiek kunt bereiken. Een online magazine is een unieke en interactieve beleving voor de lezer, waarin foto’s en video’s tot leven worden gebracht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een digitaal blad? We vertellen je graag meer over de combinatie tussen offline en online.

Samen aan de slag met onze bladenmakers?


Bovenstaande was slechts een korte samenvatting van alle mogelijkheden die wij vanuit onze drukkerij aan jou kunnen bieden. Ben je benieuwd naar wat wij als bladenmaker voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en we lichten alle opties graag aan je toe.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?