Brochure of productcatalogus laten drukken

Leestijd 4 minuten
Een nieuw product op de markt brengen? Een evenement aankondigen? Of de lezer van informatie voorzien? Laat dan een brochure drukken. Een brochure is het ideale communicatiemiddel om informatie over te brengen en kent ontzettend veel doeleinden. Zo kunt u bijvoorbeeld een brochure laten drukken omdat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs staat. Maar u kunt ook een brochure laten maken omdat u mensen wilt informeren over bepaalde producten, diensten of gebeurtenissen.  

Laat zien waar u trots op bent


Met een brochure of productcatalogus kunt u uw klant, of potentiƫle klant laten zien waar u trots op bent: uw producten. Is uw doel juist om mensen te informeren in plaats van over te halen tot aankoop? Ook dan is een brochure het juiste middel. Wat uw doel ook is, in de basis moet de brochure beschikken over een aantrekkelijke vormgeving en een goed verhaal wat de doelgroep weet te boeien. Hier kunnen wij u bij helpen.

Onder het genot van een kop koffie gaan we samen brainstormen om het doel van de brochure boven tafel te krijgen. Wat hoopt u er mee te bereiken? Wie is uw doelgroep? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de brochure naadloos bij uw lezers aansluit? Door tijdens dit proces kritische vragen te stellen kunnen we een prachtig eindresultaat creƫren dat doet wat het moet doen: uw lezer interesseren voor en informeren over uw product of dienst.

Productcatalogus samenstellen


Een productcatalogus is een effectieve manier om uw klanten al uw producten te laten zien die u verkoopt. Bij seizoensgebonden producten kunt u bijvoorbeeld overwegen om ieder seizoen uw bestaande klanten een nieuwe catalogus toe te sturen. Tevens is het ook een goed middel om nieuwe klanten te werven. In tegenstelling tot een brochure, heeft een productcatalogus als doel: verkopen.

Bij Vanderperk kunnen we de vormgeving, productie en tevens verzending van uw brochure of productcatalogus uit handen nemen. Onze creatieve designers zorgen ervoor dat de brochure naadloos aansluit bij uw doelgroep en in onze drukkerij kunnen we kleine tot grote oplages voor u drukken. Wij zijn uw ervaren partner op het gebied van promotie drukwerk.

Mogen wij uw brochure maken?


Een strakke en aantrekkelijke vormgeving, een goed verhaal en kwalitatief drukwerk. Dat is wat u van ons mag verwachten. Wij gaan graag de uitdaging aan en zetten net dat stapje extra om een mooie brochure of productcatalogus te realiseren.

Contactgegevens

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Telefoon: 0184 - 688 377
E-mail: info@vanderperk.nl
Whatsapp: 06 - 26702368

IBAN: NL45RABO0361701284
KvK: 23032939
BTW: NL800691325B01

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: