• Home
  • Flyer laten ontwerpen

Flyer laten ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Heb je een winkel, restaurant of ga je een evenement organiseren en wil je als promotiemateriaal een flyer laten ontwerpen? Dan staan wij van Van Der Perk graag voor je klaar. Wij beschikken over professionele vormgevers die in overleg met jou aan de slag gaan met het ontwerpen van een toffe flyer.

Bent je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze projecten of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen zowel jouw flyers ontwerpen als laten drukken binnen een korte tijd, zodat jij snel aan de slag kan gaan van het promoten van jouw bedrijf.

Een flyer laten ontwerpen door professionals


Wij begrijpen dat het ontwerpen van een flyer lastig kan zijn, want waar moet je precies beginnen en waar moet je op letten. Onze professionele vormgevers kunnen je hierbij helpen. Zij hebben al veel flyers en folders mogen ontwerpen en weten als geen ander hoe ze het beste te werk kunnen gaan. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de kleuren, vormen, teksten en afbeeldingen goed aansluiten bij jouw bedrijf en doelgroep. Een uitnodigende flyer zal namelijk gelijk de aandacht trekken.

Waar houden we rekening mee


Voorafgaand aan het ontwerpen van jouw folder gaan we altijd uitgebreid in gesprek over wat jouw wensen zijn. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om in kaart te brengen wat het doel is van de flyer, wat de doelgroep is en zullen alle wensen en idee├źn worden besproken. Daarnaast zijn ook de tekst, de vormgeving en de afbeeldingen erg van belang. Een mooie uitstraling en afbeeldingen spreken meer aan dan alleen de tekst.

Flyer laten drukken en verspreiden


Bij Van Der Perk kunnen we je niet alleen helpen bij het laten ontwerpen van je flyer we kunnen hem ook voor je drukken en verspreiden. Zo hoef je je zelf nergens meer zorgen over te maken en nemen we alles voor je uit handen. Je bepaald zelf wie de ontvangers zijn en wanneer de flyer wordt verspreid.

Van Der Perk staat voor je klaar


Ben je enthousiast geworden over het laten ontwerpen van een flyer? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden jouw vragen en kijken er naar uit om aan de slag te gaan met het ontwerpen van jouw flyer.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?