• Home
  • Folder ontwerpen

Folder ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Wij begrijpen dat het ontwerpen van een mooie folder soms best lastig kan zijn. Weet jij niet waar je moet beginnen? Onze professionele vormgevers kunnen jou helpen! In overleg met jou ontwerpen zij de perfecte folder voor jouw bedrijf. Kleuren, vormen, tekst, afbeeldingen, overal wordt aan gedacht. Jouw eigen wensen en ideeën worden natuurlijk ook meegenomen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees snel verder.

Het ontwerpen van een folder


Bij het ontwerpen van een goede folder komt veel kijken. Wij hebben op een rijtje gezet waar wij allemaal rekening mee houden bij het ontwerpen van je folder:

- Doel: het doel van je folder moet van tevoren duidelijk zijn. Wil je informatie geven over jouw bedrijf? Wil je de lezer kennis laten maken met je producten?

-Doelgroep: voor wie is de folder bedoeld? De folder moet boeiend en aantrekkelijk zijn voor je doelgroep. Zowel de tekst als de vormgeving moet kloppen.

- Tekst: welke boodschap wil je overbrengen? De tekst moet goed en vlot leesbaar zijn. De aandacht van de lezer moet vastgehouden worden. Kies je voor een lange of korte tekst? Schrijf je informeel of juist zakelijk?

- Vormgeving: de vormgeving van de folder is het eerste wat opvalt. Vaak wordt gebruik gemaakt van de huisstijl. Er wordt rekening gehouden met kleuren, vormen en lettertypes. Allemaal belangrijk om er een mooi geheel van te maken.

- Afbeeldingen: als je gebruik maakt van foto’s is het belangrijk dat die de lezer aanspreken. Mooie foto’s kunnen je folder echt tot een succes maken.

- Wensen en ideeën: heb je zelf een goed idee? Dingen die absoluut terug moeten komen in je folder? Wij houden er graag rekening mee. Een folder is een krachtig communicatiemiddel met je klant, je begrijpt wel dat je daar goed gebruik van moet maken.

Wij helpen jou graag!


Zoals je kunt lezen pakken wij het ontwerpen van jouw folder professioneel aan. Onze vormgevers zijn zeer ervaren en weten precies welk ontwerp bij jouw bedrijf past. Zie jij het zitten om een folder door ons te laten ontwerpen? Dan plannen wij een uitgebreid overleg in. Daarin bespreken wij al jouw wensen en ideeën. Daarna gaan onze vormgevers aan de slag met het ontwerpen van je folder. Het ontwerp is pas af als jij volledig tevreden bent. Wij zetten daar graag een stapje extra voor. Is je folder af? Dan kunnen wij die ook voor je laten drukken, wel zo makkelijk!

Wij staan altijd voor onze klanten klaar. Als je vragen hebt of met ons wil overleggen mag je gerust contact opnemen. Vul het formulier in zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?