• Home
  • Een boek afdrukken en inbinden

Een boek afdrukken en inbinden doe je bij Vanderperk Groep

Leestijd 4 minuten
Op zoek naar een partij die je boek afdrukt en kan inbinden? Vanderperk Groep kan je hierbij helpen. Wij zijn g- especialiseerd in het drukken van boeken en helpen jou graag met het creëren van een perfect geheel. Wil je meer weten over onze mogelijkheden en het drukproces? Lees dan verder.

Boek afdrukken en inbindenVanderperk Groep beschikt over een druk- en binderij. Wij kunnen alle soorten boeken laten drukken en inbinden. Erg fijn als je je boeken snel wilt laten produceren. Je kunt bij ons kiezen uit twee mogelijkheden, namelijk: offset drukken en digitaal drukken. Het hangt af van het aantal oplages welke manier je het beste kunt kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor een grote professionele oplage of een kleine oplage die snel geleverd moet worden?

Twijfel je over welke techniek het meest geschikt is voor jouw boek? We adviseren je graag over de techniek die het best bij je past.

Wat voor boeken kun je af laten drukken?Bij vanderperk Groep kan je alle soorten boeken laten afdrukken en inbinden. Van leesboeken tot jaarboeken, alles is mogelijk. Zie hier wat voorbeelden op een rijtje van verschillende boeken die gedrukt kunnen worden.
  • jubileumboeken
  • lesboeken
  • periodieken
  • magazines
  • glossy
  • jaarverslag
  • corporate magazine

MogelijkhedenEr zijn diverse technieken die gebruikt kunnen worden om je boek te laten drukken en in te laten binden. De inbindtechnieken zijn: ‘genaaid gebonden’, ‘gelijmd gebonden’, ‘gehecht brocheren’, ‘garenloos brocheren’ en ‘genaaid brocheren’. Je kunt ook kiezen voor de ‘Vanderperk binding’. Dit is een nieuwe bindwijze ontwikkeld als alternatief voor integraal binden en is erg duurzaam. Niet alleen is jouw boek hierbij mooi afgewerkt, je kunt er nog heel lang van blijven genieten.

Maar ook voor de omslag heb je verschillende keuzes. Je kunt kiezen voor een hard- of softcover. Beide omslagen hebben hun eigen voor- en nadelen. Boeken met een harde kaft zijn bijvoorbeeld erg geschikt als naslagmateriaal, bijvoorbeeld: jaarboeken of jubileumboeken. Bij boeken met een zachte kaft is het gebruikelijk dat ze worden gebruikt als leesboeken. Ook is het produceren van softcovers wat voordeliger dan bij hardcovers.

Meer weten over het drukken en inbinden van je boek?Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen bij het laten drukken en inbinden van je boek of magazine of heb je vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?