• Home
  • Bedrijfsmagazine laten maken

Bedrijfsmagazine laten maken

Leestijd 4 minuten
Wil je een bedrijfsmagazine laten maken? Daar kunnen wij je bij helpen. Vanderperk Groep is gespecialiseerd in het maken en laten drukken van bedrijfsmagazines. Wij geven het blad vorm en ontwerpen jouw tijdschrift van top tot teen in de stijl die past bij je organisatie. Daarna drukken wij het blad en maken we deze verzendklaar. Meer weten? Lees verder.

Waarom laat je een bedrijfsmagazine maken?


Een bedrijfsmagazine is vaak een van de belangrijkste communicatiemiddelen van een bedrijf voor zowel interne- als externe communicatie. Het is een goede manier om je collega’s en klanten te tonen waarom ze met jouw bedrijf verbinden en wat jouw bedrijf uniek maakt.

Een magazine heeft ruimte voor alle details en achtergrondinformatie van je bedrijf. Door middel van dit blad houd je je medewerkers overal van op de hoogte. Daarnaast kan je het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Ben je trots op je bedrijf, medewerkers en diensten? Laat dit zien door middel van een  magazine.

Vormgeving van het bedrijfsmagazine


Bij het ontwerpen van je bedrijfsmagazine worden een paar punten onder de aandacht genomen. Als eerst kijken we naar de huisstijl. Deze toveren we om in de basis voor het ontwerp van je bedrijfsmagazine. Maar ook mooie afbeeldingen en strakke fotografie zijn erg belangrijk. Heb je geen professionele fotograaf ter beschikking? Geen probleem, wij schieten de ideale foto’s graag voor je. Samen met onze ervaren designers zorgen we voor een prachtig eindresultaat. Het maken van een bedrijfsmagazine is nog nooit zo makkelijk geweest.

Voordelen


Er zijn een aantal voordelen aan het laten maken van een bedrijfsmagazine. We zetten ze voor je op een rijtje.
  • Je communiceert makkelijk naar je medewerkers.
  • Klanten, connecties of toeleveranciers maken vaak graag gebruik van de kans om te adverteren in het magazine.
  • Het straalt professionaliteit uit.
  • Een bedrijfsmagazine wordt minder uitgegeven dan een nieuwsbrief. Vaak 3 of 4 keer per jaar.
Je houdt je medewerkers, klanten en leveranciers op de hoogte van al het nieuws binnen het bedrijf.


Laten drukken van uw bedrijfsmagazine


Is jouw bedrijfsmagazine af, drukken wij deze graag voor je. Vanderperk Groep beschikt over een eigen verzendhuis, dit geeft ons de mogelijkheid om je magazine direct te laten verzenden. Dit betekent ook dat je zelf geen tijd kwijt bent aan het versturen van de magazines. Alles wordt voor je geregeld.

Meer informatie


Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van het maken van een bedrijfsmagazine? Of heb je vragen? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen je ook helpen met enkel fotografie, vormgeving of distributie. Lees hier meer over onze diensten.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?