Social media design: ook op social media duidelijk en herkenbaar

Het ontwerpen van social media content is een kunst op zich. Je boodschap moet duidelijk zijn en je doelgroep moet de betekenis erachter begrijpen. Daarnaast moet je boodschap interessant zijn om je doelgroep verder naar je bedrijf te leiden.
 
Actief zijn op social media kost veel tijd die je als organisatie waarschijnlijk liever aan andere zaken wilt besteden. Toch is het een eenvoudige manier om de doelgroep gericht te bereiken. Niet of weinig zichtbaar zijn op social media is een gemiste kans voor je organisatie. Door het gebruik van social media vergroot je jouw naamsbekendheid. Ook is het mogelijk om de conversies te verhogen.
 
Heb je geen tijd om aan social media te besteden en wil je dit graag aan iemand uitbesteden? Door gebruik te maken van onze online marketeers en hun inspiratie, bereiken zij jouw doelgroep en maken je boodschap tot een succes.
 
Wanneer je jouw social media laat verzorgen door Vanderperk Groep heb je:

Geen omkijken naar je social media


Onze online marketeers denken na over content en creëren dit. Na overeenstemming met jou zorgen zij dat dit op je social media komt te staan. Uiteraard houden zij bij het creëren rekening met jou als organisatie. Waar sta je voor en wat voor soort content past bij jouw bedrijf?
 

Inzicht in de resultaten


Social media maakt het mogelijk om de resultaten te bekijken. Vanderperk Groep deelt deze resultaten ook met jou. Hoeveel mensen zijn er bereikt? Hoe vaak is er op een link geklikt? En hoeveel keer is een video bekeken?
 

Verschillende soorten content


Er zijn verschillende soorten berichten die geplaatst kunnen worden op verschillende social media. Teksten en foto’s, maar ook video’s worden door ons gecreëerd. Zeker nu bewegende beelden een steeds grotere rol gaan spelen en dat naar verwachting 79% van al het internetverkeer uit video zal bestaan, is het belangrijker dan ooit dat video ingezet wordt.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?