• Home
  • Boek drukken hardcover

Boek drukken in hardcover

Leestijd 4 minuten
Heb je net een mooi boek geschreven en zou je dat boek nu graag willen drukken met hardcover? Dan helpen wij je graag verder. Bij Vanderperk Groep zijn we gespecialiseerd in het drukken van boeken, magazines en bladen. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan en wat de voordelen zijn van een hardcover boek? Lees dan verder.

Een boek drukken met hardcoverEen boek drukken in hardcover is een goede keuze. De naam hardcover zegt het al, een boek met harde kaft. Ze wegen vaak wat zwaarder dan softcover boeken en kunnen ook beter tegen een stootje. Daarnaast ziet het boek er ook wat duurder uit door de kwalitatieve uitstraling. Hardcovers worden vaak toegepast bij het drukken van prentenboeken of fotoboeken. Twijfel je nog over de keuze tussen hardcover of softcover? Wij adviseren je graag met de beste keuze voor jouw boek.

Waarom laat je je boek met drukken met hardcover?Zowel het drukken van uw boek in soft- als hardcover heeft meerdere voordelen. We lichten ze graag voor je toe.

- Het boek heeft een mooiere uitstraling
Omdat een hardcover boek een harde kaft heeft, ziet het er kwalitatief vaak beter uit. Boeken met een wat hogere prijs hebben meestal een hardcover kaft. Dit zal uw boek dan ook uitstralen.

- Een hardcover boek is sterker
Een harde kaft maakt het boek een stuk steviger. Je boek kan daardoor makkelijker tegen een stootje en kan niet omgevouwen worden.

- Hardcover is fijn
De meeste mensen vinden dat een hardcover boek lekker in de hand, daarnaast blijven ze mooi open liggen.

Wil je meer weten over de voordelen van een paperback? Lees hier dan verder.

Hoe bedrukken wij jouw boek?Het drukken van jouw hardcover boek verloopt in drie stappen. Dit moet secuur gedaan worden en daar komt wat bij kijken. Als eerst gaan we een gesprek met je aan. Hier bespreken we alle keuzes, zoals het papiersoort, het formaat, bindwijze en de omslag. Vervolgens gaan we de pagina’s verdelen op een vel en worden ze op inslag gezet. Tenslotte wordt alles gecontroleerd op beschadigingen en krasjes.

In de laatste stap worden alle voorbereidingen getroffen om het boek te laten drukken. Alles wordt nog één keer goed gecontroleerd. Hierbij wordt gekeken of de lijntjes goed zijn uitgelijnd en of het inkt zwart genoeg is.

Je boek drukken met hardcover bij Vanderperk GroepWil je boek drukken met hardcover bij Vanderperk Groep? Neem contact met ons op. Samen kunnen we sparren over de mogelijkheden van jouw boek.

Wil je meer weten over onze overige diensten? Lees hier verder.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?