• Home
  • A6 boekje drukken

A6 boekje drukken

Leestijd 5 minuten
Wil je een klein programmaboekje of klein magazine laten drukken in A6 formaat? Dan staan de specialisten van Van Der Perk Groep graag voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van boeken in allerlei soorten en maten. Dus ook als je een A6 boekje wilt drukken, kun je bij ons terecht.

Wij zijn een professionele drukkerij die binnen een korte tijd grote oplages aan A6 boekjes kunnen drukken. Wat de opdracht ook is, wij gaan geen uitdaging uit de weg en kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van boeken produceren. Heb je hulp nodig bij de vormgeving? Ook dat is voor ons geen probleem. Contact ons gerust voor meer informatie en laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Samen jouw A6 boekje drukken


Jouw boek is af en dan wil je natuurlijk dat hij uiteindelijk in goede kwaliteit zal worden afgedrukt. Of het nu je eerste of twintigste boek is, het blijft spannend om het uiteindelijke resultaat te zien. Wij helpen je graag bij het behalen van het optimale resultaat uit jouw boekje. Van het drukwerk, vormgeving en het aanbrengen van de omslag tot de opslag en verzending. We kunnen de hele productie voor je uit handen nemen. Wij adviseren je daarbij graag over de verschillende soorten papier, drukwerk, bindwijzen en de omslag. Je kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren maar we kunnen het ook voor je uit handen nemen. Zo hoef je je zelf nergens meer zorgen over te maken.

Offset drukken of digitaal printen?


Bij Van Der Perk werken we met twee verschillende soorten drukmethoden, namelijk offset drukken en digitaal printen. Beide methoden kennen zowel voor- als nadelen. Over het algemeen wordt er bij een kleinere oplage boeken vaak gekozen voor digitaal printen. Deze methode is dan vaak voordeliger. Wanneer je een grote oplage boeken nodig hebt is offset drukken vaak weer goedkoper. Wij adviseren je aan de hand van jouw wensen graag over welke methode het beste bij jou boeken passen.

Wat kost het laten drukken van een A6 boekje?


De kosten voor het laten drukken van boeken kunnen erg variëren. Vaak zijn de kosten namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Welke wensen heb je bijvoorbeeld wat betreft de omslag, wil je deze zelf ontwerpen of laten ontwerpen. Wil je jouw boek voorzien van een hardcover of softcover en welk papier kies je? Laat ons gerust al je wensen weten en wij zullen een persoonlijk prijsvoorstel voor je opstellen, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Contact ons voor meer informatie


Ben je geïnteresseerd in het laten drukken van een boekje in A6 formaat of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor je klaar en adviseren je graag over het betreffende drukwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We helpen je graag.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?