• Home
  • A5 boekje drukken

A5 boekje drukken

Leestijd 5 minuten
Wil je een A5 boekje drukken? Dan ben je bij Van Der Perk aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van boeken in verschillende soorten en maten. Of nu een A5 boekje wilt laten maken in pocket formaat of een groot prentenboek in A3 formaat. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig.

Wij zijn een professionele drukkerij die voor verschillende opdrachten voor jou klaar staat. Wij kunnen A5 boekjes al binnen korte tijd leveren ongeacht hoeveel oplages je nodig hebt. Of je nu een handleiding, leesboekje of notitieboekje wilt laten drukken in A5 formaat, wij staan graag voor je klaar. Laat ons gerust weten wat we voor je kunnen betekenen en wij gaan meteen voor je aan de slag.

A5 boekje laten drukken


Wanneer je een A5 boekje laat drukken in pocketformaat is het boekje 148 x 210 mm groot. Dit is hetzelfde formaat als een half A4’tje. Dankzij het kleine formaat kun je het boekje overal makkelijk mee naar toe nemen en past hij in iedere tas of zelfs in je broekzak. Dit formaat boekje wordt vaak gekozen bij handboekjes, notitieboekjes of reisboekjes. De boekjes hebben zowel een lange als een korte kant, maar worden in de meeste gevallen in de van boven naar beneden gedrukt waarbij de lange zijde de zijkant is en de korte zijde de boven en onderkant.

A5 boekje met hard- of softcover


Bij het laten drukken van een A5 boekje kunt je zowel kiezen voor een harde cover als een softcover boek. Dit kan een belangrijke keuze zijn aangezien de cover van het boek een eerste indruk achterlaat. In de meeste gevallen wordt bij een A5 boekje gekozen voor een softcover, omdat deze een stuk lichter is en daarom nog makkelijker is om mee te nemen. Een softcover boek is ook vaak makkelijker te maken, waardoor de kosten vaak lager uitvallen.

Wij ontzorgen je volledig


Wij beginnen bij het drukken van een boek altijd met een gesprek met de klant. Hierin stellen we je wensen vast zoals, welk papiersoort, formaat, fontkeuze en ontwerp van de omslag je wilt. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende inbind mogelijkheden, zoals gehecht, genaaid of met ringband. Wij kunnen je daarnaast ook ontzorgen bij het maken van een ontwerp, zodat je je daar zelf niet druk over hoeft te maken.

Meer weten over een A5 boekje drukken?


Ben je geïnteresseerd in het laten drukken van een A5 boekje of wilt je meer informatie over een A5 boekje drukken? Onze specialisten staan voor je klaar en helpen graag bij het drukken van jouw boek. Neem via het onderstaande contactformulier contact met ons op en wij zullen je een scherp prijsvoorstel doen voor het drukken van A5 boekjes. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?