A3 boek drukken

Leestijd 4 minuten
Heb je een boek geschreven en wil je deze graag op groter formaat laten afdrukken, zoals A3? Dan staan wij van Vanderperk graag voor je klaar. Wijn gespecialiseerd in het drukken van A3 boeken en kunnen ze binnen een korte tijd opleveren.

Vanderperk is een professionele drukkerij die voor verschillende soorten opdrachten voor jou klaar staat. Hoeveel oplages je ook nodig hebt, bij ons is niets te gek. Of je nu een A3 prentenboek, jaarboek of leesboek wilt laten drukken, wij kunnen alle soorten boeken voor je maken.

Een A3 boek laten drukken


Het laten drukken van een A3 boek wordt vaak toegepast binnen grafische of mode opleidingen. Dankzij het grotere formaat is er namelijk genoeg ruimte voor foto’s, afbeeldingen en moodboards. Ook voor het drukken van prentenboeken wordt vaak voor een A3 formaat gekozen.

De afmetingen van de A3 formaat boeken zijn 29,7 x 42 cm. Het boek heeft zowel een lange en een korte zijden en kan aan beiden kanten worden ingebonden. Dat is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Hardcover of softcover boek drukken?


Wanneer je een boek wilt laten drukken, kun je zowel kiezen voor een hardcover als een softcover. Dit kan een belangrijke keuze zijn, aangezien de omslag de eerste indruk geeft van jouw boek. Een harde omslag wordt vaak gekozen voor naslag materiaal, zoals prentenboeken of jubileumboeken. Het voordeel van een hardcover is dat de inhoud beter is beschermd en er geen vouwen in de omslag kunnen komen.

Een softcover of ook wel paperback genoemd heeft een flexibele omslag. Deze omslag wordt vaak gebruikt bij leesboeken en een stuk lichter dan een hardcover. Daarom is het boek in dat geval ook makkelijker mee te nemen.

Wat moet je aanleveren voor een A3 boek?


Als je er voor kiest om je A3 boek door ons te laten drukken, kun je de documenten heel eenvoudig aanleveren. Als het gaat om drukwerk voor een boek dan vragen we je om het bestand als PDF of als open bestand aan te leveren. Let bij het aanleveren van open bestanden op dat je alle gebruikte afbeeldingen en fonts meestuurt zodat jouw boek in het juiste font gedrukt wordt. Een uitgebreide handleiding met meer aanleverinstructies vind je hier.

Contact ons voor meer informatie


Ben je geïnteresseerd in laten drukken van een A3 boek of wil je meer informatie over een A3 boek drukken? Onze specialisten staan voor je klaar en helpen graag bij het gehele proces. Neem vrijblijvend contact met ons op en we zullen een scherp prijsvoorstel voor je maken. Zo weet je direct waar je aan toe bent en betaal je niet teveel.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?