• Home
  • Boek laten maken

Boek laten maken

Leestijd 4 minuten
Heb je een boek geschreven en wil je deze nu laten drukken? Voor de kers op de taart, een prachtig eindresultaat, moet je bij Vanderperk Groep zijn. Vanderperk Groep is een professionele drukkerij waar jij jouw boek kunt laten maken. Of dit nu een leesboek is, jubileumboek of jaarboek: wij kunnen alle soort boeken voor jou maken.

Drukkerij en boekbinderij


Vanderperk Groep beschikt over een eigen druk- en binderij. Wel zo fijn als je graag snel jouw boeken of magazines wilt laten produceren. Bovendien bieden we een uitgebreide keuze aan afwerkingsmogelijkheden: van gehecht of genaaid tot garenloos brocheren in hotmelt of pur. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een harde of zachte kaft. Graag adviseren we je met het maken van de juiste keuzes voor jouw boek.

Leesboek, jubileumboek of jaarboek


In onze drukkerij kunnen we diverse boeken voor jou maken. We nemen graag stap voor stap de mogelijkheden met je door. Er moeten namelijk diverse afwegingen gemaakt worden wat van invloed is op het uiteindelijke eindresultaat: jouw boek. Bijvoorbeeld de keuze voor het soort omslag - softcover of hardcover -, de bindmethode maar natuurlijk ook de afwerkingsmogelijkheden. Belangrijke keuzes maar we begeleiden je stap voor stap bij het maken van deze keuzes. Hierbij adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden en welke keuze het beste past bij jouw boek.

Document gereed?


Je kunt bij ons direct jouw te drukken document aanleveren. Als het gaat om drukwerk voor een boek dan vragen we je om het bestand als PDF of als open bestand aan te leveren. Let bij het aanleveren van open bestanden op dat je alle gebruikte afbeeldingen en fonts meestuurt zodat jouw boek in het juiste font gedrukt wordt. Een uitgebreide handleiding met meer aanleverinstructies vind je hier.

Vormgeving uitbesteden


Wil je de vormgeving van jouw boek uitbesteden? Dat kan! Stuur dan alleen de tekst en eventuele afbeeldingen naar ons op. Wij maken dan (uiteraard in overleg) een mooi grafisch ontwerp en zorgen dat de opdracht probleemloos gedrukt wordt. Onze vormgevers kunnen de opmaak van het boek volledig verzorgen.

Boek laten maken? Neem contact op


Wil je een boek laten maken? Wij helpen je graag bij het gehele proces van een boek maken. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan en wij zullen je een scherp prijsvoorstel doen. Zo weet jij direct waar je aan toe bent en kun je op basis daarvan een keuze maken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?