• Home
  • Tijdschrift opmaak

Tijdschrift opmaak

Leestijd 5 minuten
Ze liggen bij de supermarkt, de boekwinkel, de kapper of dokter, je vindt ze overal. Tijdschriften maken een belangrijk deel uit van de reclame industrie. Via een tijdschrift kunnen een hoop nieuwe potentiële klanten worden bereikt. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken en hoe verzorg je de tijdschrift opmaak?

Wij vertellen je er graag alles over en nemen wanneer gewenst graag de opmaak van het tijdschrift of magazine voor jou uit handen. We beschikken over professionele vormgevers die veel ervaring hebben in het maken en ontwerpen van tijdschriften. Wil je meer weten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe komt de opmaak van een tijdschrift tot stand?


Bij het ontwikkelen van een tijdschrift is het altijd eerst belangrijk om het doel en de doelgroep voor jouw tijdschrift vast te stellen? Welke boodschap wil je overbrengen en wie wil je hiermee bereiken? Wanneer je dit op een rij hebt gezet zullen we al jouw wensen bespreken qua vormgeving. Welke huisstijl, kleuren en afbeeldingen wil je gebruiken in het tijdschrift? Wij adviseren je hier graag in en kunnen je helemaal ontzorgen bij het opmaken van het magazine.

Wanneer al je wensen duidelijk zijn gaan we aan de slag met de opmaak en het ontwerp. Onze professionele vormgevers weten precies hoe ze dit moeten aanpakken en kijken er naar uit om voor jou aan de slag te gaan. De visuele uitstraling van een magazine zegt vaak heel veel. Daarom is het belangrijk dat dit goed zit.

Tips voor het opmaken van een tijdschrift


Wanneer je een tijdschrift wilt maken, komt er vaak meer bij kijken dan je vooraf denkt. Om je een beetje op weg te helpen zetten we alvast 5 tips op een rij.

Tip 1: Ontwerp een mooie cover
De cover zal het tijdschrift maken of kraken. Een cover laat namelijk meteen zien waar het magazine over gaat en zorgt ervoor dat de klant het wel of niet leest/koopt.
Tip 2: Verwerk persoonlijke onderwerpen en andere teksten in het tijdschrift
Interview mensen over bijzondere onderwerpen die in jouw tijdschrift aan bod komen.
Tip 3: Verzamel mooie en indrukwekkende foto’s
Foto’s zeggen vaak meer dan duizend woorden. Zorg er daarom voor dat je over goed beeldmateriaal beschikt.
Tip 4: Gebruik illustraties en spreuken om je pagina’s nog mooier te maken
Ontwerp mooie pagina’s met illustraties en spreuken.
Tip 5: Maak het niet te druk en wissel af
De gouden regel bij het ontwerpen van een magazine is om het niet te vol te maken en te zorgen voor genoeg afwisseling.

Tijdschrift opmaak door Van Der Perk


Wil je meer weten over de mogelijkheden voor tijdschrift opmaak door Van Der Perk of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Profiteer van onze expertise en laat onze vormgevers jouw tijdschrift ontwerpen. Omdat wij alles in huis hebben om je tijdschrift te ontwerpen, drukken en verzenden kun je van scherpe prijzen profiteren. Wil je aanvullend nog iets anders laten ontwerpen? Ook folders, boeken, posters, logo’s en huisstijlen zijn geen enkel probleem voor ons.

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze vormgevers staan voor jou klaar en beantwoorden graag jouw vragen!

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?