• Home
  • Tijdschrift ontwerpen

Tijdschrift ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Een tijdschrift zorgt ervoor dat jij potentiële klanten of je eigen medewerkers kunt bereiken. Een aantrekkelijk tijdschrift wordt graag gelezen door mensen! Maar bij het ontwerpen van een mooi tijdschrift komt aardig wat kijken. Wij geven jou 4 tips voor een succesvol tijdschrift. Wil je er liever geen omkijken naar hebben? Lees dan verder. Wij leggen uit hoe onze professionele vormgevers een prachtig tijdschrift voor jou kunnen ontwerpen.

4 tips voor een succesvol tijdschrift


1. Bepaal je doelgroep. Wie zijn deze mensen en wat willen ze graag lezen? Een duidelijke doelgroep is belangrijk om de juiste uitstraling van je tijdschrift te kiezen.
2. Sterke inhoud. Waar wil je over schrijven en welke boodschap wil je overbrengen? Dit is allemaal belangrijk om te zorgen dat lezers interesse krijgen om klant te worden.
3. De juiste stijl. Je tijdschrift moet in de juiste stijl ontworpen zijn om aandacht te trekken en herkenbaar te zijn. Het is aan te raden om de huisstijl van je bedrijf te gebruiken.
4. Goede vormgeving. Het eerste wat mensen opvalt is de visuele uitstraling van je tijdschrift. De hele vormgeving moet perfect in orde zijn om de aandacht van mensen te trekken. Houd daarbij onder andere rekening met vormen, kleuren en afbeeldingen.

Laat ons jouw tijdschrift ontwerpen


Er gaat veel tijd zitten in het vormgeven van een tijdschrift. Besteed jij dit liever uit? Laat ons je tijdschrift ontwerpen. Onze vormgevers bespreken uitgebreid met jou wat je wensen en ideeën zijn. Vervolgens gaan ze aan de slag om een aantrekkelijk tijdschrift te ontwerpen. Daarbij wordt aan alles gedacht: kleuren, vormen, huisstijl, doelgroep en algehele ontwerp. Alles om uiteindelijk tot een perfect resultaat te komen. Als het resultaat door jou goedgekeurd wordt kunnen wij het tijdschrift drukken en verzenden naar je abonnees en klanten. Dat zorgt ervoor dat jij er echt geen omkijken naar hebt.

Enthousiast geworden?


Profiteer van onze expertise en laat onze vormgevers jouw tijdschrift ontwerpen. Omdat wij alles in huis hebben om je tijdschrift te ontwerpen, drukken en verzenden kun je van scherpe prijzen profiteren. Wil je aanvullend nog iets anders laten ontwerpen? Ook folders, boeken, posters, logo’s en huisstijlen zijn geen enkel probleem voor ons.

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze vormgevers staan voor jou klaar en beantwoorden graag jouw vragen!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?