• Home
 • Proefschrift drukken kosten?

Proefschrift drukken kosten?

Leestijd 8 minuten
Na al je harde werken is jouw proefschrift af, gefeliciteerd! Bij Vanderperk Groep kun jij jouw proefschrift voordelig laten drukken, benieuwd naar de kosten? Vraag dan zeker een prijsopgave aan voor het opmaken en drukken van jouw meesterwerk.
Onze ontwerpers staan voor je klaar om je proefschrift prachtig vorm te geven en in de hoogste kwaliteit af te drukken. Zo maak je een onvergetelijke indruk.

Een proefschrift drukken, wat zijn de kosten?


Als je je proefschrift wilt afdrukken, dan moet je rekening houden met kosten. Maar wat zijn nou die kosten? Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen.
Geef je onze ontwerpers de vrije hand om het mooiste resultaat te designen of kies je voor clean en sober? Misschien wil je alleen de voorkant laten bedrukken. Hoe dan ook, we maken graag je proefschrift precies zo op zoals jij het wilt hebben of zoals het bij jouw budget past.
Met onze skills en jouw eigen ideeën maken we er samen iets moois van! Voordat we aan het werk gaan nemen we eerst de mogelijkheden met jou door de opmaak helemaal aan jouw wensen voldoet. Wil je de opmaak liever zelf verzorgen dan is dat geen enkel probleem! Ook een door jou zelf opgemaakt proefschrift kun je bij ons laten drukken.

Jouw invloed op de kosten


Verzorg je zelf de opmaak van je proefschrift, dan zijn de kosten natuurlijk lager. Je laat dan immers het proefschrift alleen drukken. Laat je de opmaak liever in handen van Vanderperk, dan gaan onze ontwerpers creatief voor je aan de slag. Het door ons laten uitvoeren van de opmaak of het zelf vormgeven van jouw proefschrift is uiteraard van invloed op de kosten.
Vervolgens kun je nog kiezen uit een aantal aanvullende opties die bepalend zijn voor de kosten van het laten drukken van een proefschrift. Voorbeelden hiervan zijn de keuze uit full colour druk of zwart/wit, maar ook de opmaak van de omslag en de afwerking. Overweeg je jouw proefschrift bij ons te laten drukken en wil je weten wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Tips om je proefschrift vorm te geven


Wil je de vormgeving van je proefschrift zelf in de hand houden en zo bij het drukken besparen op de kosten? We geven je een aantal tips om tot een goed ontwerp te komen.

 • Heldere layout
  Zorg voor een duidelijke layout, die consistent is door het proefschrift heen. Natuurlijk mogen er variaties in zitten maar houdt dit beperkt om een professionele uitstraling te behouden.
 • Hoofdstukindeling
Maak de hoofstukken herkenbaar door een gekleurde strip toe te voegen aan de zijkant van het blad. Gebruik voor elk hoofdstuk een andere kleur, zo is alles makkelijk terug te vinden.
 • Gebruik beeldmateriaal
  Het gebruik van illustraties kan de tekst verduidelijken. Wanneer je meerdere illustraties gebruikt in je proefschrift, probeer dan dezelfde stijl aan te houden. Dat zorgt voor consistentie en is prettig om naar te kijken. Maak je gebruik van foto’s? Zorg dan dat deze allen op dezelfde manier bewerkt zijn en zo zorgen voor een gelijkmatige uitstraling. Daarnaast is het belangrijk dat al het beeldmateriaal rechtenvrij is.
 • Prettige letters
Maak gebruik van een prettig leesbaar lettertype en -grootte. Voor de namen van hoofdstukken of tussenkoppen kun je eventueel een afwijkend lettertype gebruiken. Zorg daarnaast voor een goede contrastkleur van je tekst én voldoende regelafstand. Dat maakt het lezen van je proefschrift een stuk rustiger.

Zoals je ziet komt er best wat kijken bij een goed ontwerp. En dit is nog maar een gedeelte van de zaken waar je rekening mee moet houden. Het ontwerpteam van Vanderperk hebben alle skills in huis om efficient een knallend ontwerp neer te zetten voor jouw proefschrift.

Printing on Demand


Voor het laten drukken van een proefschrift adviseren wij onze Printing on demand service. POD is een vorm van digitaal printen. In vergelijking met offset drukken is digitaal printen veel sneller en bij een kleine oplage ook veel voordeliger. De kwaliteit van een POD afdruk is veel hoger dan die van een print thuis. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de afdruk te laten personaliseren.

Alle voordelen van POD op een rijtje:
 • Sneller dan drukken
 • Mogelijkheid tot personaliseren
 • Lagere kosten bij een kleine oplage

Jouw proefschrift in goede handen


Wij begrijpen dat jij het drukken van jouw proefschrift niet zomaar aan iedereen toevertrouwd. Bij Vanderperk Groep is jouw proefschrift in goede handen! Onze speclialisten verzorgen graag de vormgeving en het drukken van jouw proefschrift. Wil jij je weten wat het proefschrift drukken bij ons jou gaat kosten? Vraag direct een offerte aan! Wil je eerst antwoord op eventuele vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?