• Home
  • Proefschrift drukken kosten?

Proefschrift drukken kosten?

Jouw proefschrift is af, gefeliciteerd! Bij Vanderperk Groep kun jij jouw proefschrift voordelig laten drukken, benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten opmaken en drukken van jouw meesterwerk. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jouw proefschrift mooi vorm te geven en op een kwalitatief hoogwaardige manier af te drukken.

Een proefschrift drukken, wat zijn de kosten?


Een proefschrift drukken, met welke kosten kosten moet je rekening houden? De kosten voor het drukken van jouw proefschrift zijn afhankelijk van jouw wensen. Ga je voor het mooiste resultaat dan gaan onze vormgevers graag aan de slag om de opmaak van jouw proefwerk te verzorgen. Met onze skills en jouw eigen idee├źn maken we er samen iets moois van! Voordat we aan het werk gaan nemen we eerst de mogelijkheden met jou door de opmaak helemaal aan jouw wensen voldoet. Wil je de opmaak liever zelf verzorgen dan is dat geen enkel probleem! Ook een door jou zelf opgemaakt proefschrift kun je bij ons laten drukken.

Opties


Het door ons laten uitvoeren van de opmaak of het zelf vormgeven van jouw proefschrift is uiteraard van invloed op de kosten. Daarnaast zijn er nog enkele aanvullende opties die bepalend zijn voor de kosten van het laten drukken van een proefschrift. Voorbeelden hiervan zijn de keuze uit full colour druk of zwart/wit, maar ook de opmaak van de omslag en de afwerking. Overweeg je jouw proefschrift bij ons te laten drukken en wil je weten wat de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Printing on Demand


Voor het laten drukken van een proefschrift adviseren wij onze Printing on demand service. POD is een vorm van digitaal printen. In vergelijking met offset drukken is digitaal printen veel sneller en bij een kleine oplage ook veel voordeliger. De kwaliteit van een POD afdruk is veel hoger dan die van een print thuis. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de afdruk te laten personaliseren.

Alle voordelen van POD op een rijtje:
  • Sneller dan drukken
  • Mogelijkheid tot personaliseren
  • Lagere kosten bij een kleine oplage

Jouw proefschrift in goede handen


Wij begrijpen dat jij het drukken van jouw proefschrift niet zomaar aan iedereen toevertrouwd. Bij Vanderperk Groep is jouw proefschrift in goede handen! Met de grootste zorg verzorgen wij graag de vormgeving en het drukken van jouw proefschrift. Wil jij je weten wat het proefschrift drukken bij ons jou gaat kosten? Vraag direct een offerte aan!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Warning: Use of undefined constant useFullPageCache - assumed 'useFullPageCache' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/site/mainFunctions.php on line 210