Personeelsblad

Leestijd 4 minuten
Veel bedrijven gebruiken een personeelsblad om hun medewerkers periodiek te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf. Daarnaast is het een mooie manier om personeelsleden in het zonnetje te zetten. Is er een jubileum, verjaardag of iets anders leuks? Licht het uit in het personeelsblad! Vanderperk Groep kan je helpen bij de opmaak, vormgeving en het drukken van het magazine. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Magazine voor medewerkers


Een personeelsblad is vaak een van de belangrijkste communicatiemiddelen van een bedrijf. Het blad is primair bestemd voor intern gebruik en is een goede manier om collega’s, personeel en partners te informeren over wat er binnen het bedrijf speelt. Er zijn verschillende onderwerpen die je maandelijks, ieder half jaar of jaarlijks terug kunt laten keren in het magazine:

  • Een persoonlijk voorwoord;
  • Actuele onderwerpen die op dit moment spelen binnen het bedrijf;
  • Nieuwe producten of diensten;
  • Interview met collega’s, partners, klanten;
  • Een kijkje achter de schermen;
  • Even voorstellen van nieuwe collega’s;
  • Afscheid bij medewerkers uit dienst;
  • Felicitaties voor verjaardag / jubilea;
  • Agenda van belangrijke evenementen / data;
  • Etc…

Gedrukt of digitaal


Er zijn verschillende mogelijkheden voor het uitbrengen van een personeelsblad: gedrukt, digitaal of gecombineerd. Een digitaal personeelsblad past helemaal binnen de digitale wereld van nu, terwijl een gedrukt magazine leuker is om te bewaren. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld jaarlijks of twee keer per jaar een grotere oplage van het magazine te drukken en verspreiden en tussendoor voor een digitale publicatie te kiezen. In een digitaal magazine is er meer ruimte voor achtergrondinformatie, beeldmateriaal en video’s. We vertellen je graag meer over alle voordelen dat een digitaal magazine biedt.

Opmaak, vormgeving en drukwerk van het personeelsblad


Vanderperk Groep is een totaalaanbieder als het aankomt op het gebied van drukwerk. We kunnen het volledige proces voor je uit handen nemen. Van opmaak en vormgeving tot drukwerk en verspreiding. Vanderperk Groep beschikt over een eigen verzendhuis, daardoor kun je jouw magazine direct door ons laten verzenden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het laten drukken en verspreiden van jouw personeelsblad? Of hoe we de combinatie tussen drukwerk en een digitaal magazine voor jouw organisatie in de praktijk kunnen brengen? Of dit nu eenmalig is of periodiek. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met jou.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?