• Home
  • Nieuwsbrief drukken

Nieuwsbrief drukken

Leestijd 4 minuten
Veel nieuwsbrieven worden digitaal verstuurd. De meeste consumenten kennen een nieuwsbrief dan ook in digitale vorm. Eens per week, maand of kwartaal versturen diverse bedrijven een nieuwsbrief met daarin hun laatste nieuwtjes, aanbiedingen en promoties. Echter zijn er tal van bedrijven en scholen die een nieuwsbrief laten drukken.

Nieuwsbrief laten drukken bij een drukkerij


Natuurlijk kun je ervoor kiezen om jouw nieuwsbrief zelf te printen. Echter zijn veel huis- tuin- en keukenprinters niet opgewassen tegen het printen van een grote oplage nieuwsbrieven. Als bedrijf of school heb je toch al snel zo’n 250 nieuwsbrieven of schoolkranten nodig, dit kan zelfs oplopen tot meer dan 1500 exemplaren. Door jouw nieuwsbrief te laten drukken bij een drukkerij profiteer je van een hoge kwaliteit en snelle levering.

Van ontwerp tot drukwerk


Vanderperk Groep is jouw partner op het gebied van vormgeving en drukwerk. Dus ook voor het laten ontwerpen van jouw nieuwsbrief kun je bij ons terecht. Of dit nu een stukje integratie is van de huisstijl of een complete restyling: ook op het gebied van design staan we voor je klaar. Natuurlijk is het ook goed als je de vormgeving van de nieuwsbrief zelf in handen neemt. In dat geval nemen wij alleen het printen voor onze rekening.

Digitaal drukwerk: snel en voordelig


Printen wanneer daar vraag naar is, dat is digitaal drukwerk. Digitaal drukken is een snelle en voordelige manier om jouw drukwerk zo snel mogelijk te laten printen, zonder dat je op kwaliteit hoeft in te leveren. Bij digitaal drukwerk wordt het te drukken bestand digitaal doorgestuurd naar de drukpers.  Daardoor kunnen we deze vaak al binnen een paar minuten printen.

Waarom Vanderperk Groep?


Wij geloven dat communicatie altijd draait om de mens als unieke creatie. In een wereld met explosief groeiende informatiestromen, zijn wij een wegwijzer en een rustpunt. Als creators van online en offline communicatie zoeken we samen met onze relaties naar authentieke verhalen en unieke producten. Zo overtuigen we de juiste doelgroep op een relevante, geloofwaardige en onderscheidende manier en maken we ambities waar.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden


Wil je een nieuwsbrief laten drukken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We adviseren je graag. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar info@vanderperk.nl.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?