• Home
  • Medewerkersmagazine

Medewerkersmagazine

Leestijd 4 minuten
Wil jij je personeel betrekken bij alle gebeurtenissen in het bedrijf, maar is dat soms teveel om te delen of wil je je medewerkers simpelweg meer betrokken houden bij alles wat er speelt? Dan is een medewerkersmagazine de ideale oplossing.

Waarom kies je voor een medewerkersmagazine?


Misschien vraag je je af of een medewerkersmagazine wel relevant is. Dat is het. Een personeelsblad of medewerkersmagazine is dé manier om medewerkers (en klanten) met jouw bedrijf te verbinden. Door middel van een bedrijfsblad krijg je de mogelijkheid om alle achtergrondinformatie en details van je bedrijf te delen met het personeel.

Het is een van de belangrijkste communicatiemiddelen van een bedrijf. Zowel voor de interne- als externe communicatie. Tevens worden deze magazines ook vaak gebruikt om klanten en/of toeleveranciers de mogelijkheid te geven om te adverteren in het magazine.

Wat kan Vanderperk Groep voor je betekenen


Wij kunnen je helpen met de vormgeving tot aan het drukken en verzenden van je medewerkersmagazine. We beschikken over een eigen verzendhuis, daardoor kun je jouw magazine direct door ons laten verzenden. Daarnaast adviseren we je graag over alle randzaken. Ook bieden we de mogelijkheid om een combinatie te maken van een gedrukt magazine met een digitaal magazine.

Digitaal magazine


Een digitaal magazine is een nieuwe en innovatieve manier om de doelgroep te benaderen. Doordat foto’s en video’s tot leven worden gebracht, is een digitaal magazine een unieke en interactieve beleving voor de lezer. Daarnaast is deze manier ook nog eens duurzaam

Ook een passende vormgeving


Door te kiezen voor een unieke vormgeving, die naadloos aansluit bij de huisstijl van het bedrijf, zorg je ervoor dat het medewerkersmagazine een professionele uitstraling heeft. Onze professionele designers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en opmaken van jouw bedrijfsblad. Daarnaast is het gebruik van strakke fotografie en een juiste opmaak net zo belangrijk. Dit kunnen wij allemaal voor je uit handen nemen. Heb je al een eigen bestand dat je aan wilt leveren? Dan zorgen wij er simpelweg voor dat het een mooi geheel wordt.

Meer informatie


Je bent trots op je bedrijf, je diensten én op je medewerkers en wil graag een medewerkersmagazine uit laten brengen eens in zoveel tijd. Vanderperk Groep helpt jou graag om dit waar te maken. Neem contact op voor al je vragen en voor meer informatie. Samen realiseren we een bedrijfsblad waar je trots op bent.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?