Doen: professioneel magazine opmaak voor jouw klanten en werknemers

Leestijd 8 minuten
Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: een magazine dat speciaal wordt gemaakt en uitgegeven voor jouw klanten en werknemers. Een leuke manier om een kijkje te geven in je bedrijf én om de mensen die zorgen voor het succes in de schijnwerpers te zetten. Met een leuk artikel in het magazine met professionele opmaak geef je een blijk van waardering, wat zorgt voor een binding met jouw organisatie. Bij Vanderperk Groep kun je terecht voor opmaak en drukken van verschillende soorten magazines, proefschriften, jaarverslagen, glossy’s en nog veel meer. De opmaak van het magazine is essentieel voor het eindresultaat. Als je dit wilt laten verzorgen door een professioneel bedrijf, dan staat Vanderperk Groep voor je klaar. We geven je dan ook graag wat meer informatie en handige tips voor een mooie magazine opmaak.

Dit is de kracht van professionele magazine opmaak


Natuurlijk wil je met jouw magazine de aandacht trekken, maar daarna die aandacht vasthouden is minstens zo belangrijk. Je wilt uiteindelijk dat ze het magazine met plezier lezen. Vanderperk Groep begrijpt hoe belangrijk een professionele magazine opmaak is en werkt dan ook samen met jou naar een geweldig eindproduct. Daarin komt de huisstijl van jouw bedrijf helemaal terug en dat zorgt voor een unieke leeservaring.
We geven je graag wat tips om te zorgen dat jouw magazine opvalt:

1. Gebruik andere tijdschriften en magazines als inspiratie
Overal waar je kijkt kun je inspiratie opdoen. Blader eens door verschillende magazines om te zien wat je aanspreekt, maar ook wat je juist níét aanspreekt! Het is namelijk net zo belangrijk om te weten wat je wel wilt als wat je niet wilt terugzien in de opmaak van je magazine.

2. Maak indruk met de cover
Het eerste dat een potentiële lezer van je magazine ziet, is de cover. De opmaak hiervan moet dan ook direct aanspreken, zodat het uitnodigt om te gaan lezen. De cover moet aantrekkelijk zijn, maar ook opvallend en representatief voor de inhoud.

3. Gebruik een consistente stijl
Een professionele magazine opmaak heeft een stijl die consistent overal terugkomt. De huisstijl van je bedrijf kan op deze manier verweven worden in het ontwerp, wat niet alleen professioneel oogt, maar ook rust en vertrouwen uitstraalt. Zo kun je het magazine dus echt gebruiken als een visitekaartje van jouw organisatie.

Dit is de meerwaarde van professionele opmaak van je magazine


Met jouw magazine wil je een goede indruk achterlaten. Op zo’n manier dat, als je van plan bent meerdere edities uit te geven, de lezer al uitkijkt naar de volgende. Om dat te bereiken, is het cruciaal dat je goed nadenkt over de opbouw en opmaak van je magazine.
Een goed doordachte layout en grafische elementen zorgen dat de inhoud prettig leest en wordt versterkt.

Daarnaast is een magazine perfect geschikt om de huisstijl tot uiting te brengen. Zo bouw je verder aan je merkidentiteit en het imago van je bedrijf. Door het design consistent te houden straalt je magazine professionaliteit uit en dat zorgt voor een prettig gevoel bij de lezer.

De rol van een specialist in het opmaakproces


Besteed je opmaak en het drukken van je magazine uit aan een professional? Kies dan voor Vanderperk Groep. Het team van ervaren ontwerpers begrijpt als geen ander dat jouw magazine uniek is. Jouw specifieke wensen, ideeën en doelen dienen als leidraad en in nauw overleg wordt het definitieve ontwerp opgemaakt. Natuurlijk wordt er rekening mee gehouden dat het magazine perfect aansluit bij jouw doelgroep.

Door gebruik te maken van geavanceerde ontwerpsoftware, zijn de vormgevers van Vanderperk Groep in staat de opmaak van je magazine tot op de pixel nauwkeurig te maken. Zo zorgen we voor een visueel aantrekkelijk ontwerp dat prettig te lezen is en waarbij de opmaak en inhoud elkaar versterken.
 

Drukken en verspreiding van je magazine


Nadat de definitieve opmaak van je magazine is vastgesteld, is het tijd voor de volgende stap: het drukken van je magazine. Eerst maak je natuurlijk een keuze van het materiaal waarop gedrukt wordt. Kies je voor duurzaam, gerecycled papier of liever voor de elegante uitstraling van een glossy? In onze eigen drukkerij kunnen we veel verschillende soorten papier en omslagen bedrukken. Zoals je van Vanderperk Groep kunt verwachten is ook de drukkerij voorzien van de beste kwaliteit apparatuur, zodat we jouw drukwerk van de hoogste kwaliteit kunnen vervaardigen.

Na het drukken komt de verspreiding. Ook dat kunnen wij je volledig uit handen nemen. Het enige dat je hoeft te doen is een adressenlijst aanleveren. Zo zorgen we ervoor dat zowel je medewerkers als de klanten het magazine tegelijkertijd ontvangen. Liever een gespreide verzending? Dan regelen we de warehousing voor je en worden de magazines verstuurd wanneer jij dat wilt.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of vraag direct online een offerte aan.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: