Magazine opmaak

Leestijd 4 minuten
Vanderperk Groep is gespecialiseerd in het opmaken en drukken van magazines, proefschriften, glossy’s, jaarverslagen en vele andere mogelijkheden. De opmaak is een belangrijk onderdeel van het eindresultaat van jouw magazine. Wil jij de magazine opmaak graag door een professioneel bedrijf laten verzorgen? Dan helpt Vanderperk Groep je graag verder! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

3 tips voor een extra mooie pagina opmaak


Ieder tijdschrift en online magazine heeft zijn eigen opmaak. Of het nu om een bedrijfsmagazine gaat, een glossy of een weekblad: ieder magazine heeft een eigen sfeer. Vanderperk Groep helpt jou graag om het magazine een professionele en mooie opmaak te geven. Hieronder geven we alvast 5 tips voor een extra mooie pagina opmaak.

1. Doe inspiratie op in andere tijdschriften en magazines
Natuurlijk is het niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. Er liggen eindeloos veel tijdschriften in de supermarkt of boekhandel met ieder zijn eigen stijl en opmaak. Doe inspiratie op! Kijk naar de kleuren, lettertypen maar ook uit hoeveel verschillende onderdelen het magazine bestaat.

2. Besteed aandacht aan de omslag
De cover van het magazine is minstens net zo belangrijk als de inhoud ervan. Zeker wanneer jouw magazine in de winkels komt te liggen, dan moet de cover er uitnodigend uitzien. Het is immers het visitekaartje van jouw tijdschrift.

3. Kies een consistente stijl
Er zijn verschillende trucjes om het magazine van een mooie opmaak te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een beperkt aantal kleuren, vaste lettertypes en duidelijke teksten met voldoende ruimte en witregels.

Magazine opmaak door Vanderperk Groep


Als je een magazine op wilt laten maken door Vanderperk Groep, dan gaan we samen aan de slag om een optimaal eindresultaat neer te zetten. Zo kijken we bijvoorbeeld of er een huisstijl is waaraan de opmaak moet voldoen, of dat we dit samen vorm gaan geven. Nadat we je persoonlijke wensen en ideeën hebben besproken, gaan we aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Uiteraard gebeurt alles in overleg, zodat we er samen voor zorgen dat de opmaak en je verhaal een geheel vormen.

Vrijblijvend sparren?


Bij Vanderperk Groep hebben we al ruim 50 jaar ervaring in het ontwerpen, opmaken, drukken en printen van diverse producten. En dat merk je in het eindresultaat! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je eens vrijblijvend sparren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij de opmaak van jouw magazine.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?