• Home
  • Magazine ontwerpen

Magazine ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Een mooi magazine ontvangen, dat is altijd leuk! Jouw magazine kan bedoeld zijn voor je klanten of je eigen medewerkers. In ieder geval kun je er zeker van zijn dat het graag gelezen zal worden. Maar er is wel een belangrijk punt om rekening mee te houden, namelijk de vormgeving van je magazine. Alleen een aantrekkelijk ontworpen magazine zal de aandacht van mensen trekken en uitnodigen om te gaan lezen. Wij kunnen voor jou een prachtig magazine ontwerpen en je daarbij volledig ontzorgen. Is dat precies wat jij nodig hebt? Lees dan snel verder.

Jouw idee wordt werkelijkheid


Wij bespreken uitgebreid jouw eigen ideeën over je magazine. Bij het ontwerpen van je magazine is het belangrijk om te bedenken wat je wil uitstralen. Dat hangt grotendeels af van je doelgroep. Wie zijn deze mensen en waar willen ze graag over lezen? We bepalen samen de stijl en inhoud van je magazine. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de huisstijl van je bedrijf. Alles om tot een professioneel en aantrekkelijk resultaat te komen.

Wij ontwerpen je magazine


Als jouw wensen duidelijk zijn voor ons gaan wij aan de slag om je magazine te ontwerpen. Onze professionele vormgevers weten daarbij precies wat ze doen. De visuele uitstraling van je magazine is het eerste wat opvalt. Daarom moet dat ook echt goed zitten. Met kleuren, vormen en het algehele ontwerp zorgen wij voor een herkenbaar en aantrekkelijk magazine. Aan werkelijk alles wordt gedacht. Met het eindresultaat trek jij meteen de aandacht van potentiële klanten.

Meer weten?


Naast het ontwerpen van jouw magazine kunnen wij nog veel meer voor je betekenen. We kunnen jou volledig ontzorgen door de magazines te laten drukken en versturen. Op die manier hoef jij je er niet meer druk om te maken. De magazines komen vanzelf bij je abonnees of klanten terecht. Liever iets anders laten ontwerpen? Onze vormgevers draaien hun hand niet om voor aantrekkelijke folders, jaarverslagen, boeken, posters, flyers, logo’s en huisstijlen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben jij enthousiast geworden? Profiteer van onze expertise en scherpe prijzen. Onze vormgevers staan voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of even wil overleggen over jouw magazine!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?