Brochure of productcatalogus laten drukken

Een nieuw product op de markt brengen? Een evenement aankondigen? Of de lezer van informatie voorzien? Laat dan een brochure drukken. Een brochure is het ideale communicatiemiddel om informatie over te brengen en kent ontzettend veel doeleinden. Zo kun je bijvoorbeeld een brochure laten drukken omdat je binnenkort met jouw bedrijf op een beurs staat. Maar je kunt ook een brochure laten maken omdat je mensen wilt informeren over bepaalde producten, diensten of gebeurtenissen.  

Laat zien waar jij trots op bent


Met een brochure of productcatalogus kun je jouw klant, of potentiële klant laten zien waar je trots op bent: jouw producten. Is je doel juist om mensen te informeren in plaats van over te halen tot aankoop? Ook dan is een brochure het juiste middel. Wat je doel ook is, in de basis moet de brochure beschikken over een aantrekkelijke vormgeving en een goed verhaal wat de doelgroep weet te boeien. Hier kunnen wij je bij helpen.

Wat hoop je met een brochure te bereiken? Wie is je doelgroep? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de brochure naadloos bij je lezers aansluit? Door tijdens dit proces kritische vragen te stellen kunnen we een prachtig eindresultaat creëren dat doet wat het moet doen: je lezer interesseren voor en informeren over je product of dienst.

Productcatalogus samenstellen


Een productcatalogus is een effectieve manier om uw klanten al je producten te laten zien die je verkoopt. Bij seizoensgebonden producten kunt je bijvoorbeeld overwegen om ieder seizoen je bestaande klanten een nieuwe catalogus toe te sturen. Tevens is het ook een goed middel om nieuwe klanten te werven. In tegenstelling tot een brochure, heeft een productcatalogus als doel: verkopen.

Bij Vanderperk kunnen we de vormgeving, productie en tevens verzending van je brochure of productcatalogus uit handen nemen. Onze creatieve designers zorgen ervoor dat de brochure naadloos aansluit bij uw doelgroep en in onze drukkerij kunnen we kleine tot grote oplages voor je drukken. Wij zijn jouw ervaren partner op het gebied van promotie drukwerk.

Mogen wij je brochure maken?


Een strakke en aantrekkelijke vormgeving, een goed verhaal en kwalitatief drukwerk. Dat is wat je van ons mag verwachten. Wij gaan graag de uitdaging aan en zetten net dat stapje extra om een mooie brochure of productcatalogus te realiseren.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?