• Home
  • Logo ontwerp bedrijf

Logo ontwerp bedrijf

Leestijd 4 minuten
Ben je op zoek naar een professioneel logo ontwerp bedrijf? Dan staan we bij Vanderperk Groep voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen aan de hand van uitgangspunten waar jouw bedrijf voor staat. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en geven je advies over welke uitstraling het beste bij jou past. Het ontwerpen van een logo is niet binnen 5 minuten gebeurd. Het is een heel proces waarbij vanuit niets iets wordt gecreëerd waaraan jouw bedrijf zal worden herkent. Wil je meer weten over ons logo ontwerp bedrijf of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een sterk logo laten maken


Het belangrijkste doel van een goed logo is het creëren van bekendheid en het onderscheiden van andere bedrijven. Het logo is vaak terug te zien op verschillende uitingen zoals de website, op een folder of op een visitekaartje. Het is daarnaast belangrijk dat de huisstijl en het logo goed op elkaar aansluiten. Het logo is namelijk meer dan alleen een plaatje, het is belangrijk dat de uitstraling past bij jouw doelgroep, de branche en jouw kernwaarden. Laat ons gerust weten waar jouw organisatie voor staat en we denken graag met je mee.

Hoe gaan we te werk bij ons logo ontwerp bedrijf?


Samen kijken we naar waar jouw organisatie voor staat. Aan de hand hiervan beginnen we met het ontwikkelen van een huisstijl en/of logo. Het logo is vaak het uitgangspunt bij het maken van de huisstijl. De gebruikte kleuren en vormen zijn samen met je naam en de bedrijfsgegevens verwerkt tot één. Wij beschikken over ervaren designers die er naar uit kijken om aan de slag te gaan met het ontwerpen van jouw nieuwe logo.

Meer weten over de mogelijkheden?


Ben je net je eigen bedrijf gestart, of al wat langer bezig maar kom je er niet helemaal uit! Wij van Vanderperk Groep willen je graag helpen. Samen kijken we naar waar je organisatie voor staat. Aan de hand daarvan beginnen we met het ontwikkelen van een logo en huisstijl. Vraag ons meteen naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?