• Home
  • Logo laten maken

Logo laten maken? Kies een professional

Leestijd 4 minuten
Start je binnenkort je eigen bedrijf? Of misschien is je huidige logo gedateerd en aan vernieuwing toe? Hoe dan ook, je wilt een nieuw logo. Zelf heb je misschien al geprobeerd om een ontwerp te maken maar het is niet helemaal wat je wilt. Heb je er al aan gedacht om een logo te laten maken? Misschien weet je niet helemaal waar je moet beginnen. Lees dan verder, we helpen je daar graag mee!

Maak een goede eerste indruk met je logo


Het logo is vaak het eerste dat een (potentiële) klant van je bedrijf ziet. Hiermee wil je dus knallen en direct een goede indruk neerzetten. Dan is het wel belangrijk dat het logo ook de identiteit van je bedrijf vertegenwoordigd én het herkenbaar is voor je klanten. Dat klinkt misschien eenvoudig maar bij het ontwerp komt best wat kijken. Je logo laten maken door een professional is dan ook in veruit de meeste gevallen de beste keuze.

Logo trends voor 2023


Elk jaar zie je nieuwe trends in logo-ontwerpen. De laatste jaren zijn logo’s minimalistischer geworden. 3D effecten verdwijnen steeds meer en de logo’s worden geschikter om op mobiele apparaten te worden weergegeven. Wanneer je ervoor kiest om een logo te laten maken door een specialist, is deze helemaal op de hoogte van de laatste trends.

Schreefletters worden creatiever uitgewerkt, waardoor een speelser effect ontstaat. Over het algemeen zien we dat letters op steeds meer manieren een belangrijk deel van het logo uitmaken. Zo worden deze ook meer en meer gecombineerd met vormen en iconen. In sommige gevallen worden juist ook vormen van de letters gemaakt of worden deze samengevoegd tot een symbool.

Een andere trend is het gebruik van “getekende” illustraties. Ook dit geeft een speels effect aan een logo en maakt een logo vaak persoonlijker. Door de belangrijkste dienst of product te illustreren, kan makkelijk een link worden gelegd met de branche van het bedrijf.

Vanderperk je logo laten maken?


Wil je zeker zijn dat je logo voldoet aan de laatste trends maar toch tijdloos is? Dat de identiteit van je bedrijf wordt vertegenwoordigd in het logo? Wellicht wil je meteen een volledig huisstijl ontwerp, visitekaartjes of promotiemateriaal, zodat ook alle andere uitingen van je bedrijf herkenbaar zijn. Ook daarvoor ben je bij Vanderperk Groep aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking en vrijblijvende offerte.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: