Interview met André, accountmanager van Crezée

Leestijd 5 minuten

Met ingang van 2021 hebben Grafisch bedrijf Crezée en Vanderperk Groep hun krachten gebundeld. Tijd om kennis te maken met de mannen van Crezée! Dit keer is André aan de beurt, accountmanager van Crezée.

Kun je je even voorstellen?


Ik ben André Aantjes, 51 jaar, en kom uit Dordrecht. Ik ben getrouwd met Monique en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van tennissen, skiën, wandelen en fietsen. Over een maand ga ik verhuizen richting Brabant. Ik ga daar samen met mijn vrouw een B&B beginnen en daarnaast bieden we team en wandel coaching aan. Een mooi avontuur waar ik naar uitkijk!

Ik ben mijn carrière gestart bij Fotolitho Dordrecht, ik was daar in dienst als reproductie fotograaf en micro monteur. Vervolgens ben ik bij Grafisch bedrijf Tuijtel in Hardinxveld in de buitendienst gaan werken als accountmanager, dit heb ik 7 jaar gedaan. Toen ben ik mede-eigenaar geworden van Drukkerij Badoux in Houten. 7 jaar later kwam ik bij Crezée als accountmanager terecht. In mijn tijd bij Tuijtel was Jan-Willem mijn orderbegeleider. Via hem ben ik uiteindelijk bij Crezée terecht gekomen.  

Hoe omschrijf je jouw functie binnen Crezée?


Binnen Crezée ben ik accountmanager. Dit houdt in dat ik klanten onderhoud en mijn netwerk probeer uit te bouwen. Daarnaast ben ik orderbegeleider; ik maak de offertes, orders en houd het productieproces van deze orders in de gaten.

Wat maakt jouw werk nou zo leuk en uitdagend?


Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de klanten. Het uitdagende stukje is het uitdiepen van de klant, en proberen daar een opdracht op maat van te maken. Het belangrijkste vind ik dat de klant goed wordt begeleid, zodat je snapt wat de klant echt wil. Intern probeer ik de orders zo goed mogelijk te begeleiden zodat alles vlekkeloos verloopt en het volgens de vraag van de klant wordt gemaakt.

Wie ben jij als persoon voor klanten?


Ik ben vooral een vraagbaak voor mensen. Ik kan ze goed adviseren in de keuzes voor drukwerk of print. Daarin zie ik mijzelf als een begeleidend en servicegericht persoon.

Hoe omschrijf jij jouw collega’s binnen Crezée?


Ik vind het een enerverende club die hard werkt, we weten wel van aanpakken. Op dit moment zitten we nog in de oriënterende fase met Vanderperk Groep. Wat ik hier al proef, is dat deze mensen veel werkplezier hebben. En wat ik fijn vind is dat we als team nu een uitgebreider pakket kunnen aanbieden aan onze klanten.

Wat verandert er voor jou persoonlijk binnen de fusie tussen Crezée en Vanderperk Groep?


Persoonlijk verandert de afstand naar mijn werk, vanwege mijn verhuizing naar Groot-Ammers. Op bedrijfstechnisch vlak zie ik dat we een veelzijdig bedrijf zijn, waarin we onze klanten op vele vlakken kunnen bedienen. Niet alleen op drukwerk, maar ook op ontwerp, communicatie en marketing en alles wat daaraan vastzit. Dat is een groot pluspunt natuurlijk!

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?