Drukwerk

Leestijd 5 minuten

Drukwerk

U wilt uw doelgroep bereiken. Zowel online als offline. Zowel digitaal als op papier. U bereikt uw doelgroep op een heel andere manier met drukwerk en daar kunnen wij bij helpen.

Hoogwaardige kwaliteit

Om in een keer een grote oplage te verzorgen, is er offset drukwerk. We hebben geavanceerde drukpersen die offset kunnen drukken van hoogwaardige kwaliteit. Alle drukkers doen elke dag hun uiterste best om uw opdracht beter te realiseren dan u voor ogen had.

Digitale drukpers

Offset drukken is een vorm van drukken die handig is voor grote oplagen. Maar wat nu als u een lage oplage heeft? Dan kunt u bij ons terecht om te printen. Of het nu om full color gaat of zwart wit. We printen onder andere schoolkranten, brochures, direct mailings en proefschriften.

Geen idee welke u moet hebben: offset drukken of printen?

Vraag het!

Succes boeken

Boeken zijn een van de specialiteiten bij Vanderperk Groep. Of het nu een hardgebonden boek is, een paperback of een uitgave met speciale wensen, wij kennen de mogelijkheden en bedienen u daarmee graag van advies. Opmaak, drukken, binden en warehousing, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Een boek is natuurlijk niet het enige wat we drukken. We drukken schoolagenda’s, lesboeken, leesboeken en nog veel meer.

Finishing touch

De afwerking van uw drukwerk is enorm belangrijk: het bepaalt, naast de vormgeving en de druk, de uitstraling van het eindproduct. Om uw drukwerk nog specialer te maken en de harten van uw doelgroep nog beter te raken, is er van alles mogelijk: pregen, stanzen, lamineren, plastificeren, foliedruk, UV-spotlak. Onze afwerkmachines hebben hun eigen specialiteit. Ze kunnen vouwen, rillen, inbinden, nieten, ringband (wire-o), brocheren en sealen. Dat maakt uw drukwerk helemaal af. Mailing verzenden? Dat kan natuurlijk ook. Zelfs in combinatie met een acceptgiro. We denken nog verder vooruit, want we kunnen ook uw adressenbestand beheren. Direct mailing verzorgen we graag voor u: van idee tot en met verzending. Speciaal Ons drukwerk beperkt zich niet tot papier. Wilt u stickers, banners, beursstands of vlaggen? We kunnen het voor u maken. We bedenken het voor u, we ontwerpen het voor u, we maken het voor u.

Heeft u een vraag over ons drukwerk? Of heeft u een idee om uw doelgroep te bereiken?

 Stel hier uw vraag

Vanderperk Groep helpt al 50 jaar harten van doelgroepen te veroveren door middel van creatie, print en web. 50 jaar geleden begonnen als drukkerij en uitgegroeid tot volledige on- en offline communicatiepartner. Qua drukwerk staan we bekend om onze hoge kwaliteit boeken en magazines. En met 12 vormgevers in dienst, mogen we ons tot een volwaardige ontwerpstudio rekenen. Voor de bouw en beheer van onze websites gebruiken we Peer CMS. Het meest gebruiksvriendelijke content management systeem (cms) van Nederland. Vraag gerust een demo aan via www.peercms.nl

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?