4 Verschillende eindejaarsgeschenken

Leestijd 5 minuten

Binnenkort staat de maand december weer voor de deur, een maand waar we terug blikken op het afgelopen jaar en onze naasten bedanken of een hart onder de riem steken. Om je collega’s en relaties een blijk van waardering te geven, hebben wij een aantal unieke geschenken voor je verzameld.

Online videoboodschap


Kerstkaarten zijn er in alle vormen en maten, dus wat dacht je van een unieke videoboodschap? Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je tot 80% meer kans hebt op een reactie van de ontvanger. Net zoals een kerstkaart, kun je er je eigen stempel op drukken. Voel je je niet comfortabel voor de lens? Creëer dan een compilatie van verschillende hoogtepunten uit het bedrijf en spreek tekst in. Op deze manier kom je zelf niet in beeld maar geef je toch die persoonlijke touche aan de video.

Na het opnemen van de videoboodschap kun je ervoor kiezen om de video per mail te verzenden. Om toch iets tastbaars te geven, kun je een QR-code van de video plaatsen op een kerstkaart. Om je kerstkaart naar een hoger level te tillen, kun je je video op een minischerm in je kerstkaart laten afspelen.

foto1


Gepersonaliseerde doos


Wanneer je zelf een mooi pakket voor je personeel of relatie heb samengesteld, kun je overwegen om de verpakkingsdozen te personaliseren. Bij het maken van het ontwerp van de doos kun je rekening houden met de naam, een woordgrap of een foto van de ontvanger. Dankzij variabele data kun je zo eenvoudig een gepersonaliseerde doos voor elke ontvanger maken. Je kunt er ook voor kiezen om zelf inpakpapier te ontwerpen. Maak de doos af door er een touw of lint omheen te knopen en een persoonlijke notitie achter te laten. Door er een persoonlijke touche aan te geven, maak je gelijk een goede (eerste) indruk.

foto2


Wijnetiket


Houdt jouw relatie of personeel wel van een goed glas wijn, cava of prosecco? Geef dan een smaakvol cadeau met een fles en een zelfontworpen flesetiket. Vergeet dan niet om hierbij rekening te houden met variabele data. Door deze te gebruiken, kun je voor iedere relatie of personeelslid de beste fles uitzoeken. Zodra je deze hebt gevonden, kun je aan de slag met het personaliseren van het etiket. Bij het zien van het persoonlijke flesetiket tijdens het ontkurken van de fles, denkt de ontvanger terug aan het moment van ontvangst en genieten ze dubbel en dwars van hun glas bubbels.

foto3


Tony Chocolonely in de brievenbus


Wanneer je tijdens de feestdagen of jaarwisseling niet in de gelegenheid bent om een kerstgeschenk persoonlijk te overhandigen aan je personeel of relaties, kun je kiezen voor een brievenbuspakket. Een tip van ons; ga voor een mailing met heerlijke Tony Chocolonelyrepen. Deze repen kun je persoonlijk maken door een eigen ontwerp op de wikkel te plaatsen. Volgens Tony Chocolonely is er namelijk geen leuker cadeau dan een lekker cadeau.

foto4


Heb jij al nagedacht over je eindejaars relatiegeschenk? Laat ons met je meedenken en verras jouw personeel met een unieke attentie tijdens de feestdagen en jaarwisseling! Neem direct vrijblijvend contact op.

Delen:

Gerelateerde blogs

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?