• Home
  • Huisstijl ontwikkelen

Huisstijl ontwikkelen

Leestijd 4 minuten
Een huisstijl is een belangrijk onderdeel voor elk bedrijf. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf herkenbaar is en dat jouw commerciële uitingen op elkaar aansluiten. Je kan er voor kiezen om een huisstijl door een professioneel bedrijf te laten ontwikkelen. In dat geval ben je verzekerd van een goede basis voor de promotie van jouw bedrijf.

Van Der Perk heeft de juiste vormgevers in huis om jou te helpen bij het creëren van jouw huisstijl. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken er naar uit om al jouw wensen en ideeën te horen.

Hoe ontwikkel je een huisstijl?


Bij het ontwikkelen van een huisstijl is het belangrijk om eerst na te gaan wat je als bedrijf wilt uitstralen. Vervolgens kan deze boodschap worden meegenomen bij het ontwikkelen van het logo, de pay off, het kleurgebruik, de lay out, het lettertype, de fotografie en het geluid. Bij het ontwikkelen van al deze uitingen kan je deze 6 stappen volgen:

* Bedenk wat je wilt uitstralen, wie je doelgroep is en wat jouw boodschap is. Neem dit mee bij het ontwikkelen van de huisstijl.
* Laat jouw huisstijl terug komen in het logo. Maak het logo daarnaast herkenbaar.
* Bedenk een bedrijfsnaam die aansluit bij jouw huisstijl.
* Besteed het ontwikkelen van jouw huisstijl uit aan een professional.
* Blijf je huisstijl ontwikkelen en houd hem up-to-date.
* Sta achter de huisstijl en gebruik hem overal.

Wat kost een huisstijl ontwikkelen?


Wanneer je een huisstijl wilt laten ontwikkelen wil jenatuurlijk ook weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten. De kosten van het laten ontwerpen van een professionele huisstijl kunnen namelijk erg variëren. Het ontwerpen van een simpele huisstijl kan vaak al vanaf een paar honderd euro, terwijl een uitgebreide professionele huisstijl met alles erop en eraan op kan lopen tot in de duizenden euro’s. De prijs die je betaalt is vaak afhankelijk van de kennis en ervaring van het bureau en de wensen die je hebt. Wij zetten graag alle kosten voor jou op een rij.  

Laat jouw huisstijl ontwikkelen door Van Der Perk


Wil je meer weten over het ontwikkelen van een huisstijl of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en wij zorgen dat je zo snel mogelijk informatie ontvangt over wat we voor jou kunnen doen. Onze vormgevers en specialisten kunnen niet wachten om voor jouw bedrijf aan de slag te gaan en al je wensen en ideeën te ontdekken.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?