• Home
  • Huisstijl ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Een eerste indruk van een bedrijf is erg belangrijk. Hoe jouw logo en huisstijl eruit zien is daarom erg belangrijk. Het geeft gelijk een duidelijk beeld over wat jouw bedrijf doet en geeft duidelijkheid en zorgt voor herkenning bij jouw doelgroep. Hierbij spelen vormen en kleuren een erg belangrijk rol.

Onze vormgevers zijn erg ervaren in het creëren van een huisstijl en helpen jou hier graag bij. Van het ontwerpen van een logo tot het creëren van passende beelden voor jouw doelgroep. Wij staan graag voor je klaar. Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze huisstijl specialisten staan voor je klaar.

Hoe creëer je een goede huisstijl?


Een huisstijl omvat eigenlijk alles wat valt onder de visuele presentatie van een bedrijf. Onderdelen hiervan zijn bijvoorbeeld de naam van het bedrijf, het logo, het lettertype en kleuren van drukwerk en opschriften etc. De huisstijl zorgt ervoor dat alle uitingen die jouw bedrijf heeft consistent zijn en dezelfde uitstraling hebben. Dit draagt ook bij aan de naamsbekendheid en het succes van jouw onderneming. Het zal er voor zorgen dat je doelgroep je herkend. Dit kan gecreëerd worden door een herkenbaar en professioneel logo te hebben, duidelijke typografie, persoonlijke kleuren, vormentaal en krachtige visuals. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van deze huisstijl.

Ontwerp samen iets unieks


Een huisstijl ontwerpen doe je natuurlijk niet zomaar en niet alleen. Daarom staan we bij Van Der Perk graag voor je klaar en helpen we je bij het ontwerpen van een huisstijl. Ons ervaren team met vormgevers kijkt er naar uit om jouw huisstijl tot een succes te maken. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en jouw doelgroep. Samen zullen we iets unieks en herkenbaars creëren waar je trots op kunt zijn.

Onze professionals staan voor je klaar


Het design team ontwerpt niet alleen een logo, maar zorgt ervoor dat alle uitingen bij elkaar passen door een gehele huisstijl te ontwerpen. Van visitekaartjes en briefpapier tot magazines. Vanderperk Groep maakt het zelfs mogelijk om dit alles voor je te drukken.
 
Is het tijd om je organisatie in een nieuw jasje te steken? Neem contact op! Wij staan voor je klaar en kijken er naar uit om samen te brainstormen over jouw huisstijl.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?