• Home
  • Hardcover boek drukken

Hardcover boek drukken

Boeken met een harde omslag hebben een luxe uitstraling. Hardcover boeken worden daarom ook vaak gekozen voor een jubileumboek, een jaarboek of een leesboek. Ook bij prekenboeken en prentenboeken wordt regelmatig voor een harde kaft gekozen. Kortom: boeken die dienen als geschenk of herinnering en een luxe uitstraling mogen hebben.

Anderzijds wordt een hardcover ook vaak gekozen vanwege zijn functionaliteiten. Zo hebben lesboeken vaak een harde kaft, omdat deze intensief gebruikt worden. Schoolboeken worden vaak van huis naar school - en andersom - meegenomen en moeten dan ook tegen een stootje kunnen. Wil jij een hardcover boek laten drukken? Vanderperk Groep is een ervaren en gespecialiseerde partner die jou daarbij kan helpen.

Zowel grote als kleine oplages


Of je nu een grote oplage of juist een kleine oplage boeken wilt laten drukken: beide is mogelijk. We bieden diverse drukmethodes aan zodat je verschillende mogelijkheden hebt om uit te kiezen, zonder dat je op de kwaliteit hoeft in te leveren. Bij het drukken van grote oplages adviseren we vaak om te kiezen voor offset drukken. Dit vanwege de vele voordelen die je bij het drukken van een grote oplage hardcover boeken met offset drukken behaalt.

Heb je een kleine oplage nodig? Bijvoorbeeld omdat je een herdruk van een bestaand boek wilt bestellen en er slechts een aantal nodig hebt? Of omdat je een beperkt aantal jaarboeken uit wilt delen aan eindexamenleerlingen? Kies dan voor digitaal drukken of printing on demand. Onze professionele vakmensen zullen je uitgebreid adviseren over de beste mogelijkheden voor jou.

De voordelen van een hardcover boek


Vind je het lastig om de keuze te maken tussen een softcover en hardcover? Een hardcover boek heeft een aantal voordelen ten opzichte van een paperback. De reden waarom er vaak voor een hardcover gekozen wordt is omdat de omslag altijd mooi blijft. Er kan tenslotte geen vouw in komen zoals bij een softcover. Ook is het boek minder kwetsbaar doordat het goed beschermd wordt door de harde omslag.

Een hardcover boek heeft een luxe uitstraling en past daardoor beter bij jubileum-, preken- en jaarboeken. Deze boeken worden vaak als geschenk gegeven. Een harde omslag met een mooi vormgegeven ontwerp bieden de beste bescherming van een waardevol boek. Ook bij kinderboeken wordt er vaak voor een hardcover gekozen. Waarom? Kinderboeken hebben vaak een hoop te verduren en moeten tegen een stootje kunnen. Wil je meer weten over de verschillen tussen softcover en hardcover boeken? Dat lees je hier.

Voorraadbeheer en warehousing door Vanderperk Groep


Wanneer je een boek laat drukken en deze wilt verkopen in winkels, of direct wilt versturen naar je lezers, dan kunnen wij de voorraadbeheer voor je uit handen nemen. Op deze manier kun jij een hoop tijd besparen en ben je ervan verzekerd dat je klanten nooit misgrijpen. Bovendien ligt de voorraad van je boek opgeslagen onder de ideale omstandigheden. Wij verwerken en verzenden de bestellingen zodat jij niet langer om hoeft te kijken naar de voorraad en verzending van jouw boek.

Hardcover boek laten drukken?


Wil jij een hardcover boek laten drukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lever direct een bestand aan.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?