• Home
  • Hardcover boek drukken

Hardcover boek drukken?

Boeken met een harde omslag hebben een luxe uitstraling. Hardcover boeken worden daardoor veelvuldig gekozen voor een jubileumboek, een jaarboek of een leesboek. Ook bij prekenboek en prentenboeken wordt regelmatig voor een harde kaft gekozen. Met andere woorden: boeken die dienen als geschenk of herinnering die een luxe uitstraling mogen hebben. Anderzijds wordt een hardcover ook vaak gekozen voor lesboeken, omdat deze veel en intensief gebruikt worden. Tevens worden schoolboeken vaak van huis naar school - en andersom - meegenomen en moeten ze tegen een stootje kunnen. Wil je een hardcover boek laten drukken? Als ervaren partner kunnen wij je hierbij helpen.

Zowel grote als kleine oplage is mogelijk


Of je nu een grote oplage hardcover boeken wilt laten drukken, of juist een kleine oplage: beide is mogelijk. We bieden diverse drukmethodes aan zodat je verschillende keuzemogelijkheden hebt zonder dat je op de kwaliteit hoeft in te leveren. Bij het drukken van een grote oplage adviseren wij je om te kiezen voor offset drukken.

Heb je een kleine oplage nodig? Bijvoorbeeld omdat je een beperkt aantal jaarboeken wilt uitdelen aan eindexamenleerlingen, of omdat je een aantal jubileumboeken wilt weggeven als geschenk? Ook dan kun je bij ons terecht. Digitaal drukken is dan de juiste oplossing.

De voordelen van een hardcover boek


Een hardcover boek kent een aantal voordelen ten opzichte van een softcover boek. Zo blijft de omslag altijd mooi omdat er geen vouw in kan komen. Bovendien is het boek en de inhoud minder kwetsbaar doordat het goed beschermd wordt door de harde omslag. Een hardcover heeft een luxe uitstraling en past daardoor bijvoorbeeld beter bij jubileum-, preken-, en jaarboeken. Ook bij kinderboeken wordt vaak voor een harde omslag gekozen omdat deze tegen een stootje moeten kunnen. Kom hier alles te weten over het verschil tussen softcover en hardcover boeken.

Voorraadbeheer door Vanderperk Groep


Wanneer je een boek laat drukken en deze wilt verkopen in winkels of wilt versturen aan kopers/lezers, dan kunnen wij de voorraadbeheer voor je uit handen nemen. Op deze manier kun je een hoop tijd besparen en bent jij ervan verzekerd dat je klanten nooit mis hoeven te grijpen. Bovendien ligt de voorraad van je boek bij ons opgeslagen onder ideale omstandigheden, en verwerken en verzenden wij je bestellingen. Jij hoeft niet langer om te kijken naar de voorraad en de verzending van je bestellingen.

Een hardcover boek laten drukken?

* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: