• Home
  • Hardcover boek drukken

Hardcover boek drukken?

Boeken met een harde omslag hebben een luxe uitstraling. Hardcover boeken worden daardoor veelvuldig gekozen voor een jubileumboek, een jaarboek of een leesboek. Met andere woorden: boeken die dienen als geschenk of herinnering die een luxe uitstraling mogen hebben. Anderzijds wordt een hardcover ook vaak gekozen voor lesboeken, omdat deze veel en intensief gebruikt worden. Tevens worden schoolboeken vaak van huis naar school - en andersom - meegenomen en moeten ze tegen een stootje kunnen. Wilt u een hardcover boek laten drukken? Als ervaren partner kunnen wij u hierbij helpen.

Zowel grote als kleine oplage is mogelijk


Of u nu een grote oplage hardcover boeken wilt laten drukken, of juist een kleine oplage: beide is mogelijk. We bieden diverse drukmethodes aan zodat u verschillende keuzemogelijkheden heeft zonder dat u op de kwaliteit hoeft in te leveren. Bij het drukken van een grote oplage adviseren wij u om te kiezen voor offset drukken. Door het uitgebreide instel werk zijn de opstartkosten voor offset drukken hoger dan voor digitaal drukken. Echter worden de variabele kosten door een grote oplage kleiner. Offset drukken heeft als belangrijkst voordeel de hoge kwaliteit en kleurechtheid, perfect voor een jubileum- of jaarboek!

Heeft u een kleine oplage nodig? Bijvoorbeeld omdat u een beperkt aantal jaarboeken wilt uitdelen aan eindexamenleerlingen, of omdat u een aantal jubileumboeken wilt weggeven als geschenk? Ook dan kunt u bij ons terecht. Digitaal drukken behoort namelijk ook tot een van de drukmogelijkheden. Het voordeel van digitaal drukken is dat de kosten bij een kleinere oplage lager liggen. Dit komt doordat we met behulp van digitaal drukken direct voor u aan de slag kunnen.

De voordelen van een hardcover boek


Een hardcover boek kent een aantal voordelen ten opzichte van een softcover boek. Zo blijft de omslag altijd mooi omdat er geen vouw ik kan komen. Bovendien is het boek en de inhoud minder kwetsbaar doordat het goed beschermd wordt door de harde omslag. Een hardcover heeft een luxe uitstraling en past daardoor bijvoorbeeld beter bij jubileum-, preken-, en jaarboeken. Ook bij kinderboeken wordt vaak voor een harde omslag gekozen omdat deze tegen een stootje moeten kunnen. Kom hier alles te weten over het verschil tussen softcover en hardcover boeken.

Voorraadbeheer door Vanderperk Groep


Wanneer u een boek laat drukken en deze wilt verkopen in winkels of wilt versturen aan lezers, dan kunnen wij de voorraadbeheer voor u uit handen nemen. Op deze manier kunt u een hoop tijd besparen en bent u ervan verzekerd dat uw klanten nooit mis hoeven te grijpen. Bovendien ligt de voorraad van uw boek bij ons opgeslagen, en verwerken en verzenden wij uw bestellingen. U hoeft niet langer om te kijken naar de voorraad en de verzending van uw bestellingen.

Een hardcover boek laten drukken?

* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: