• Home
  • Digitale drukker

Digitale drukker

Heb je snel drukwerk nodig? Kies dan voor een digitale drukker. In een digitale drukkerij kun je zowel grote als kleine opdrachten laten drukken. Van visitekaartjes en brochures tot boeken en magazines. Het grote voordeel van digitaal drukwerk is dat het snel gedrukt kan worden. Zodra de opdracht binnen is, en er geen aanpassingen nodig zijn, wordt hij gelijk doorgestuurd naar de printer. Bij Vanderperk Groep kun je terecht voor alle soorten digitaal drukwerk.

Digitale drukker voor druk en print


In onze digitale drukkerij is ontzettend veel mogelijk. Digitaal printen in full color of zwart wit, schoolkranten, brochures, visitekaartjes, proefschriften of ieder ander soort drukwerk. Met onze geavanceerde apparaten leveren we snel en voordelig drukwerk zonder dat je hoeft in te leveren op de kwaliteit. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste toepassing die voor jouw opdracht relevant is.

Ontdek printing on demand

Snel en goedkoop


Digitaal drukwerk is relatief goedkoop ten opzichte van offset drukwerk. Het kostenverschil zit hem met name in de opstartkosten van de drukpers. Bovendien moeten er voor offset drukwerk platen vervaardigd worden, waardoor de kostprijs iets hoger ligt. Bij digitaal drukwerk komt dit allemaal te vervallen, de opdracht kan direct naar de printer verzonden worden. Dit maakt digitaal printen naast goedkoop, ook snel.

Kleine én grote opdrachten


Digitaal drukken biedt ontzettend veel mogelijkheden. Het is snel, goedkoop en je kunt zowel grote als kleine oplages eenvoudig afdrukken. Een ander groot voordeel van digitaal printen is dat ieder product gepersonaliseerd kan worden. Een voorbeeld van zo’n personalisatie is wanneer je bijvoorbeeld een adres, naam of andere variabele data toe wilt voegen, bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven of magazines.

Kwalitatief drukwerk


Bij digitaal drukken komen er geen film of drukplaten bij kijken. Voor jou betekent dit dat je geen opstartkosten hoeft te betalen. Het betekent ook dat de kwaliteit van digitaal printen van het eerste tot laatste exemplaar constant en dus gelijkwaardig is. Bij offset drukken moet voorafgaand aan het drukken eerst enkele exemplaren getest worden om te kijken of het resultaat goed is. Hoewel de kleur van het drukwerk bij offset drukken veel nauwkeuriger is, doet digitaal printen niet veel voor de offset drukpers onder.

Digitale drukkerij inschakelen?


Heb je drukwerk liggen dat je het liefst zo snel mogelijk in huis hebt? Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het realiseren van jouw drukwerk.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?