Haal het maximale uit uw website

Websites

Websites

Een goede website is het visitekaartje voor elke onderneming of organisatie. Maar haalt u ook het maximale uit uw bezoekers? Leidt uw website tot meer klanten? Of tot meer aankopen? Dat is waar Vanderperk Groep u graag bij helpt. Wij bouwen websites met een duidelijke strategie, uniek design, maximale gebruiksvriendelijkheid en goede vindbaarheid in Google. Daarnaast streven we samen met u naar een zo hoog mogelijke conversie. Benieuwd naar wij voor u kunnen betekenen?
PeerCMS

PeerCMS

Een website beheren is nog nooit zo makkelijk geweest. PeerCMS is speciaal ontwikkeld om een website zo eenvoudig mogelijk te beheren. U kunt zelf de pagina's, producten en afbeeldingen aanmaken en wijzigen. Het beheren van de website werkt ongelofelijk gemakkelijk. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is met uw rechtermuisknop overweg te kunnen. Na een training van één uur kunt u zelf aan de slag!

Vraag een gratis demo aan
Webapplicaties

Een web app is handig voor een bedrijf of organisatie wanneer de gebruikers verschillende (smartphone/tablet) toestellen bezitten. Wij kunnen de web app koppelen aan een nieuwe of bestaande database, waardoor de benodigde informatie naadloos met de web app in verbinding staat. Heeft u een goed idee, of denkt u dat uw bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen? Vanderperk Groep denkt graag met u mee! Bekijk hieronder enkele gerealiseerde projecten.