Websites

Een goede website is het visitekaartje voor elke onderneming of organisatie. Maar haalt u ook het maximale uit uw bezoekers? Leidt uw website tot meer klanten? Of tot meer aankopen? Dat is waar Vanderperk Groep u graag bij helpt. Wij bouwen websites met een duidelijke strategie, uniek design, maximale gebruiksvriendelijkheid en goede vindbaarheid in Google. Daarnaast streven we samen met u naar een zo hoog mogelijke conversie.

Klik hier voor alle voordelen!

Webapplicaties

Webapplicatie is een term die wordt gebruikt voor een programma dat op een webserver draait en via de webbrowser kan worden benaderd. De Vanderperk Groep kan uw uitstekend helpen met het op maat realiseren van de webapplicatie die u wenst.

Lees meer over webapplicaties

Apps

Android of iOS. Native of niet? Vragen die belangrijk zijn bij het realiseren van een app. Voor diverse klanten mochten we naar tevredenheid een app realiseren. Meestal waren deze apps gekoppeld aan hun website of webapplicatie en dat is wel zo handig voor de (eind)gebruikers.

Lees meer over apps

Database connectiviteit

Een progamma met een database laten communiceren? Of een database met een andere database? We hebben uitgebreide ervaring met database connectiviteiten. Geen XML, Json of CSV is te gek voor ons.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Blijf op de hoogte: