Apps: aansluitend bij je bedrijfsdoelen

Er zijn tal van mogelijkheden waarvoor je een app kunt inzetten om bij te dragen aan je bedrijfsdoelen. Denk bijvoorbeeld aan het delen van updates, het plaatsen van een bestelling in de webshop of het promoten van acties.

Een app ontwikkelen is een lastig proces. Wij helpen je er graag bij en denken met je mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Zo komen we samen tot een geschikte eindoplossing.

Belangrijk is dat de app aansluit bij de bestaande producten en diensten die je aanbiedt en dat deze daar meerwaarde aan geeft. Dit zorgt ervoor dat niet alleen jij, maar ook je klanten de voordelen ervaren.

Een app:

Brengt merkbeleving aan voor je klant


Een mooie en gebruiksvriendelijke app zorgt ervoor dat de klant je bedrijf op een andere manier beleeft. Een professionele app zorgt voor een goede ervaring en een positief beeld van je organisatie.

Zorgt voor binding


Via de app kunt je je klanten speciale acties of aanbiedingen presenteren. Dit zorgt ervoor dat je klanten zich meer tot je bedrijf aangetrokken voelen. Dat resulteert weer in toenemende binding en trouwere klanten. Wat uiteraard gunstig is voor je organisatie.

Kan de omzet vergroten


Afhankelijk van het doel van je app, kan deze leiden tot het vergroten van je omzet. Een webshopapp is een heel duidelijk voorbeeld. Mensen kunnen zo eenvoudig via hun mobiele device een aankoop doen. Ook het aanbieden van een kortingscode via de app kan de verkoop verhogen.

Bij het realiseren van een app komen verschillende vragen kijken. Wat wil je precies bereiken met de app? En moet de app beschikbaar zijn voor Android of iOS?

We denken graag samen met je na over de mogelijkheden, bespreken de voor- en nadelen en adviseren u]je over wat beter bij het doel van de organisatie past.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?