Design brochure

Leestijd 4 minuten
Wil jij een mooie brochure laten ontwerpen? Het design is daarbij heel belangrijk om de aandacht van je klant te trekken. Onze vormgevers weten precies hoe ze de perfecte brochure voor jouw bedrijf kunnen ontwerpen. Daarmee bereik jij je klanten!

Een van onze klanten vertelt: “Vanderperk is een top ploeg. Ze zijn efficiënt, snel en doen hun werk top. Vandaag hebben we binnen 4,5 uur 3 brochures opgemaakt, daarna geprint en ook nog eens voor 17:00 uur bij ons op de mat. Dat is absoluut ongelooflijk! Marc is een fijne kerel om mee te werken. Hij denkt altijd mee in oplossingen (ook wat betreft kosten), reageert mega snel, zelfs buiten werktijden en loopt altijd ‘the extra mile’. Als klant kun je niet meer vragen!

Enthousiast geworden? Lees snel verder om alles te weten te komen over onze brochures.

Het design van jouw brochure


Met een goede brochure kun je de klant kennis laten maken met jouw producten. Het is ook mogelijk om in je brochure informatie te geven over jouw bedrijf. Het design van je brochure moet ijzersterk zijn. Daarmee trek je de aandacht van de klant. De tekst in je brochure moet ook aantrekkelijk en boeiend zijn voor je doelgroep. De brochure is een krachtig communicatiemiddel met je klanten.

Voor we aan het design beginnen bespreken we al jouw ideeën en wensen. We bepalen de doelgroep en stijl van je brochure. Daarna gaan onze professionele vormgevers voor jou aan de slag. Ze houden daarbij onder andere rekening met de huisstijl, kleuren, vormen, lettertypes en afbeeldingen. Alles om tot een perfect resultaat te komen.

Ben je tevreden? Dan maken wij het jou graag gemakkelijk. Wij kunnen de brochures indien gewenst voor jou drukken en verzenden naar je klanten. Dat zorgt ervoor dat jij er helemaal geen omkijken naar hebt!

Meer weten over onze brochures?


Wij bieden jou een aantrekkelijk design, goed verhaal en kwalitatief drukwerk. Doordat wij alles zelf in huis hebben kun jij bovendien profiteren van scherpe prijzen. Wil je naast brochures nog iets anders laten ontwerpen? Neem een kijkje in ons aanbod en kies bijvoorbeeld voor een logo of boek.

Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Daarom staan onze vormgevers altijd voor jou klaar. Heb je vragen of wil je even sparren over je brochure? Neem gerust contact met ons op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?