• Home
  • Cover boek ontwerpen

Cover boek ontwerpen

Leestijd 4 minuten
Je hebt indrukwekkend werk verricht en een mooie tekst geschreven. Gefeliciteerd! Nu is het je doel om zoveel mogelijk mensen jouw verhaal te laten lezen. Een van de belangrijkste aspecten om dit te verwerkelijken is de cover van jouw boek. Deze trekt namelijk de aandacht van een potentiƫle koper. Het succes van jouw boek is dus grotendeels in handen van het succes van de cover. Goed nieuws, onze experts kunnen jou hiermee helpen!

Zo belangrijk is de cover


De cover (of omslag) van een boek is vaak belangrijker dan veel schrijvers denken. Zeker wanneer de schrijver minder bekend is. Een in het oog springende cover helpt om de aandacht te krijgen. Mensen pakken nu eenmaal eerder een boek met een mooie cover van de plank.

Veel schrijvers die zelf hun boek(en) uitgeven zijn vooral bezig met het schrijven en hebben minder aandacht voor de cover van hun boek. Zonde, want het verschil in succes kan gigantisch zijn. Een recente marketing studie laat zien hoe belangrijk de eerste indruk is. Namelijk, 70% van de mensen beslist binnen 90 seconden of ze overgaan tot aankoop.

De weg naar succes


Vaardigheid en talent alleen zijn geen garantie voor een goed ontwerp van een boek cover. Om een succesvol ontwerp te maken moet je vertrouwen op de psychologie achter de keuze voor de kleuren, patronen en visuele voorkeur van jouw doelgroep.

Samen realiseren wij jouw visie


Zie jij het niet zitten om de grafische aspecten voor jouw boek zelf te realiseren, en ben je opzoek naar de juiste expertise? Wij begeleiden je graag met het verwerkelijken van jouw visie. Wij gaan samen met jou in gesprek over de wensen en de doelgroep en zullen zo samen een stijlvolle cover realiseren.

Laat jouw boek cover ontwerpen door Van Der Perk


Een cover van een boek verkoopt het boek, het is daarom erg belangrijk dat deze de doelgroep aanspreekt en het boek verkoopt. Bij Van Der Perk weten we als geen ander hoe we dit voor elkaar krijgen en kijken we er naar uit om met jouw boek cover aan de slag te gaan. Wilt je meer weten over de mogelijkheden of bent je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?