Clubblad maken

Leestijd 5 minuten
Wil je jouw eigen clubblad maken en laten drukken? Wij geven je alle informatie die je nodig hebt omtrent het digitaal of offset drukken van jouw clubblad. Een clubblad is een waardevolle toevoeging voor jouw club of vereniging. Hierin kan je informatie over de laatste ontwikkelingen delen, mijlpalen vieren, aankomende evenementen aankondigen of terugblikken op een bijzondere gebeurtenis. Samen met jou gaan we er voor zorgen dat jouw clubblad een ijzersterke uitstraling krijgt.

Snel drukwerk van goede kwaliteit


Bij Vanderperk Groep kan je terecht voor al je drukwerk, dus ook om jouw clubblad te maken en laten drukken. We beschikken over onze eigen drukkerij en binderij, zodat we jouw drukwerk snel en in goede kwaliteit kunnen drukken. Of je nu een grote club hebt, of een wat kleinere vereniging: je kunt voor grote én kleine oplages bij ons terecht. Wij hebben gespecialiseerde designer en drukkers en jaren vakkennis en -ervaring in huis: een clubblad maken doe je dus bij Vanderperk Groep.

Clubblad maken als waardevolle toevoeging


Een clubblad maken is de ideale manier om je leden, sponsors, vrijwilligers en supporters te informeren over de laatste ontwikkelingen, mijlpalen te vieren, aankomende evenementen aan te kondigen of terug te blikken op een bijzondere gebeurtenis. Zo is een clubblad voor bijvoorbeeld autoclubs een perfect middel om bovengenoemde te communiceren. Wij kunnen, met het materiaal dat jij aanlevert, jou volledig ontzorgen van het ontwerp en design, drukwerk en binderij tot opslag en verzending.

In één lijn met de vereniging


Onze ervaren, gespecialiseerde designers kunnen het door jouw aangeleverde materiaal, bijvoorbeeld foto’s, verslagen en nieuwsberichten verwerken tot een mooi geheel. Hierin kan rekening gehouden worden met de huisstijl en het logo, zodat het clubblad in één lijn ligt met de club en/of vereniging. Je kan ook een compleet bestand aanleveren, dan is aan ons slechts de taak om het drukwerk te verzorgen. Nadat het digitaal of offset drukken afgerond is, kan je ervoor kiezen om het proces van een clubblad maken hier af te ronden en zelf te zorgen voor de opslag en verspreiding ervan. Vanderperk Groep heeft echter ook een eigen warehouse en verzendhuis.

Eigen warehouse en verzendhuis


Een eigen warehouse en verzendhuis zijn onderdeel van de drukkerij en binderij van Vanderperk Groep. In het warehouse kan jouw clubblad worden opgeslagen. Vanuit het verzendhuis kunnen we het clubblad verzenden naar de door jouw aangeleverde adressen. Het voordeel van deze service is ook dat wij jou een seintje geven zodra de voorraad van jouw clubblad bijna op is. Dan kun je ervoor kiezen om de voorraad helemaal op te maken of om een nieuwe oplage te laten drukken.

Kunnen wij een clubblad maken voor jou en je vereniging? Neem contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om een ijzersterke uitstraling te koppelen aan de persoonlijke, informatieve of inspirerende factor van jouw club en/of vereniging.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?