• Home
  • Brochure laten ontwerpen

Brochure laten maken

Leestijd 4 minuten
Een goede brochure zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt tussen alle anderen. Daarmee bereik jij de juiste doelgroep en maak je potentiële klanten enthousiast over jouw bedrijf. Brochures zijn heel handig om informatie door te geven aan de lezer, bijvoorbeeld over een nieuw product. Ook bij evenementen zijn brochures onmisbaar om mee te kunnen geven aan de bezoekers. Maar hoe zorg je voor een brochure die de aandacht trekt? Door je brochure te laten ontwerpen door Vanderperk Groep kun je zeker zijn van een opvallend design. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Jouw brochure laten ontwerpen


Wanneer jij een brochure wil laten ontwerpen door onze vormgevers gaan wij eerst uitgebreid in gesprek. Al jouw wensen en ideeën worden besproken. Misschien heb jij al een huisstijl en wil je bepaalde kleuren en lettertypes gebruiken. Vormen, afbeeldingen en formaat van de brochure zijn ook allemaal belangrijk. Ook het doel wat je wil bereiken heeft invloed op het ontwerp. Wanneer wij genoeg informatie hebben gaan wij aan de slag met een design. Na het eerste ontwerp is er ruimte voor aanpassingen wanneer je nog niet helemaal tevreden bent. Wij zetten nét dat stapje extra voor onze klanten en zorgen dat jij een brochure krijgt waar je enthousiast van wordt!

Drukwerk en verspreiding


Wanneer je een brochure door ons hebt laten ontwerpen kunnen wij jou daarna volledig ontzorgen. Het drukken van de brochure regelen wij graag voor jou. Wij hebben alles in huis om tot een prachtig resultaat te komen. Daarna slaan wij de brochures indien gewenst (tijdelijk) op in ons pand. Wanneer de brochures verspreid moeten worden staan wij ook voor jou klaar. Geef simpelweg aan ons door waar de brochures bezorgd moeten worden, bijvoorbeeld op specifieke adressen of in een bepaalde regio. Wij zorgen dat de brochures bij jouw potentiële klanten terechtkomen. Op die manier heb jij er zelf geen omkijken naar.

Wij helpen jou graag!


Ben jij enthousiast geworden over onze service? Vanderperk Groep helpt jou graag! Jouw brochure laten ontwerpen was nooit eerder zo makkelijk. Onze professionele medewerkers combineren kennis en ervaring om tot een aantrekkelijk design te komen. Daar kun jij op vertrouwen. Wil je meer dan alleen een brochure? Je kunt ook bij ons terecht voor huisstijldrukwerk zoals visitekaartjes en enveloppen, het drukken van boeken en magazines, een professionele promotievideo, en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op door rechtsbovenin op ‘mail direct’ te klikken of te bellen. Wij staan graag voor jou klaar.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?