• Home
  • Boekomslag laten ontwerpen

Boekomslag laten ontwerpen

Leestijd 3 minuten
Je hebt een prachtig boek geschreven, dan is het nu tijd om je boekomslag te laten ontwerpen door een ervaren bureau. De grafische vormgevers van Vanderperk Groep staan klaar om jouw boek te laten stralen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees snel verder.

Jouw boekomslag laten ontwerpen door een ervaren designer


Naast de inhoud van je geschreven boek, is de omslag ook zeer belangrijk. De visuele uitstraling van het boek is namelijk het eerste wat opvalt als mensen kijken naar boeken. Je moet jezelf onderscheiden van de vele andere boeken die in de boekwinkel liggen en de klant overtuigen. Door middel van een mooie boekomslag trek je de aandacht van de klant.

Bij Vanderperk Groep helpen we je graag met het ontwerpen van een boekomslag. Wij kijken naar de doelgroep van jouw boek en naar wat je voor ogen hebt. Samen zorgen we voor een perfect eindresultaat!

De volgende stap


Wist je dat je je boek ook kunt laten drukken bij Vanderperk Groep? Wanneer je je boekomslag hebt laten ontwerpen en je hier tevreden mee bent, is het tijd om je boek te laten drukken. Wij beschikken over een eigen druk- en binderij. Daarnaast bieden we een uitgebreide keuze aan afwerkingsmogelijkheden: van gehecht of genaaid tot garenloos brocheren in hotmelt of pur. Twijfel je nog over de kaft en wil je advies? Wij adviseren je graag.

Fulfilment


Van het ontwerpen van je boekomslag tot het verzenden van je boek, bij Vanderperk Groep ontzorgen we je graag van het algehele proces. Denk aan verzending van boeken welke besteld zijn via een webshop of promotiemateriaal dat naar filialen verzonden moet worden. We bieden dus ook vele mogelijkheden op het gebied van promotie voor jouw boek. Bij Vanderperk Groep kun je kiezen voor fulfilment in de ruimste zin van het woord: van webshopfulfilment tot refundacties.

Direct beginnen


Wil je je boekomslag laten ontwerpen door onze grafische vormgevers? Neem contact op. We maken graag een afspraak om al jouw persoonlijke wensen en voorkeuren op een rijtje te zetten en deze werkelijkheid te maken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?