• Home
  • Boekomslag laten maken

Boekomslag laten maken

Leestijd 4 minuten
Bij Vanderperk Groep kun je terecht om een boekomslag te laten maken in de breedste zin van het woord. Zowel voor ontwerp als drukwerk kun je bij onze drukkerij terecht. Of het nu gaat om een boekomslag voor een leesboek, lesboek, jubileumboek of jaarboek: Vanderperk Groep helpt je graag bij het vormgeven en drukken van jouw boek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Boek laten drukken


Je boek is af! Of het nu je eerst geschreven boek is, of je hebt het al vaker gedaan, een boek laten drukken blijft spannend. Samen met jou maken we het plaatje compleet, van drukwerk tot het aanbrengen van het omslag, we zorgen voor een mooi eindresultaat. Onze specialisten staan voor je klaar om aan de slag te gaan en kijken er naar uit om jouw meesterwerk tot leven te laten komen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Boekomslag maken: tips


Een mooie, aansprekende boekomslag kan ervoor zorgen dat het boek beter verkoopt of meer wordt gelezen. Daarom is het belangrijk dat er tijd en aandacht wordt besteed aan het vormgeven van de omslag. Vanderperk Groep denkt natuurlijk graag met je mee, daarom geven we hieronder alvast een aantal belangrijke tips waarmee je rekening kunt houden bij het laten maken van een boekomslag.

1. Pakkende titel en samenvatting
Een boekomslag valt of staat met een goede titel. Dit is namelijk een van de eerste dingen die iemand ziet of leest. Denk daarom goed na over de titel van jouw boek. Het tweede onderdeel van de omslag waar vaak naar gekeken wordt is de samenvatting. Zo kan de lezer beoordelen of het boek hem of haar interessant lijkt.

2. Denk aan de inhoud
Dit klinkt natuurlijk een beetje als een open deur, maar dat is uiteindelijk hetgeen waar het om draait. Zorg er daarom voor dat de boekomslag goed aansluit bij de inhoud van het boek.

3. Kies een speciale afwerking
Je hebt verschillende keuzemogelijkheden als het gaat om de afwerking van de boekomslag. Welke het beste past bij jouw drukwerk, dat bepaal je zelf. Onze specialisten kunnen je daar natuurlijk in adviseren. Lees hier meer over de verschillende afwerkmogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?