• Home
  • Vormgeving magazine

Vormgeving magazine

Leestijd 4 minuten
Wil jij een passende vormgeving voor je magazine? Dat is vaak lastiger dan je denkt. Velen wijken af van de huisstijl waardoor het een rommelig geheel wordt. Bij Vanderperk Groep helpen we jou met de vormgeving die past bij jouw magazine. Wil je weten hoe we jouw tijdschrift laten stralen? We leggen je alles uit.

Waarom is een huisstijl belangrijk?
Het is ten allen tijde belangrijk om de huisstijl van je bedrijf te gebruiken. Met de huisstijl bepaal je het imago van het bedrijf, je wordt herkenbaar door je huisstijl. Je krijgt de mogelijkheid om je te onderscheiden van je concurrent en op te vallen bij potentiƫle klanten. Het vastzetten van je huisstijl is ook erg voordelig voor communicatie uitingen die je naar buiten brengt. Het gebruiken van je huisstijl voor de vormgeving van je magazine is dus erg efficiƫnt, wekt herkenning op en schept vertrouwen.

Hoe verzorgen wij de vormgeving van je magazine?


We hebben net uitgelegd hoe belangrijk een huisstijl is. Deze komt dus sowieso terug in de vormgeving van je magazine. Maar je hebt natuurlijk een bepaald doel met je tijdschrift. Wij kijken naar wat jouw organisatie past en wat jouw wensen zijn. Vervolgens maken wij een ontwerp en leggen dit aan je voor. Ben jij tevreden? Dan gaan we echt aan de slag met de opmaak van je magazine. Of je nu een fris, stijlvol, ingetogen of uitbundig ontwerp wenst, wij realiseren het samen met jou.

Volledig uitbesteden?


Wist je ook dat we naast de vormgeving van je magazine, met veel meer kunnen helpen? Bij Vanderperk Groep kun je er zelfs voor kiezen om het magazine door ons te laten versturen. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te investeren in het verspreiden van je magazine, het gehele proces wordt voor je uit handen genomen. Uiteraard bepaal je wel nog zelf wie de ontvangers zijn, zo houd je zelf de controle in handen. Doordat wij het magazine compleet in huis verzendklaar kunnen maken, kunnen we je scherpe verzendtarieven bieden.

Trek aan de bel!


Wil je dat Vanderperk Groep de vormgeving van je magazine verzorgt? Goed plan. Neem contact op, we maken graag een afspraak met je om alle mogelijkheden goed te bespreken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?