• Home
  • Video laten maken

Video laten maken

Hoe maak je tegenwoordig nog indruk met je bedrijf? Natuurlijk met een goede klantenservice, maar dat is pas van toepassing wanneer je de klant al “binnen” hebt. Eerst is het doel om de klant ook werkelijk klant te laten worden. Daarvoor moet deze natuurlijk jouw bedrijf kennen. Met de opkomst van social media kanalen waarin video een belangrijke rol speelt, is een knallende video laten maken dus ook echt een must.

Wanneer gebruik je video?


Op social media zie je steeds meer video’s. In stories, reels of gewoon als post. Maar ook in online advertenties, een eigen kanaal op YouTube, Vimeo of een andere videodienst of op de website wordt video steeds gebruikelijker. Bijvoorbeeld voor een kennismaking met je bedrijf, bij de lancering van een nieuw product of dienst of een toffe post op socials. Video is niet meer weg te denken uit de moderne maatschappij.

Professionele kwaliteit


Met het gebruik van video wil je natuurlijk geen flater slaan. Amateuristische beelden geven eerder een verkeerde indruk dan een goede. Je bereikt dan eerder het tegenovergestelde van wat je eigenlijk wilt. Ben je zelf niet gevorderd in het maken van een beeldmateriaal? Dan is het een goed idee om een video te laten maken door een professional. Deze beschikt niet alleen de juiste apparatuur en beeldbewerkingssoftware. Daarnaast heeft een professional ook het inzicht en de creativiteit om het bedrijf, product of dienst op een originele en goede manier in beeld te brengen.

Storytelling met video


Een video die de aandacht niet weet vast te houden, brengt de boodschap niet over. Een vaak toegepaste trend is storytelling. Door het vertellen van een verhaal, wordt de kijker geboeit én blijft de boodschap ook echt hangen. Op een later moment zal de kijker zich dit herinneren en zo maak je dus een goede indruk bij (potentiele) klanten. Wanneer het verhaal in de video echt goed is én de kijkers weet te boeien, kan het zelfs zo zijn dat de video viral gaat. Veel mensen delen deze dan op social media, waardoor het bereik opeens explosief kan stijgen.

Video laten maken door Vanderperk Groep


Overtuigd van de toegevoegde waarde van een bedrijfsvideo? De videografen van Vanderperk Groep hebben de camera’s al in de aanslag om van start te gaan met het maken van een video voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd welke diensten we nog meer aanbieden? Kijk dan rustig even rond op onze website. Heb je verder nog vragen? Dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: