Stoeptegel laten bedrukken?

Leestijd 4 minuten
In de dynamische sfeer van drukwerk is er een opmerkelijke ontwikkeling op gang gekomen: het bedrukken van straatstenen. Bij Vanderperk groep omarmen we deze vooruitgang met superieure drukkwaliteit en grenzeloze creatieve opties. Van bedrijven die praktische boodschappen willen verspreiden tot particulieren die op zoek zijn naar unieke geschenkideeën, bedrukte straatstenen vormen de nieuwe trend in gepersonaliseerd drukwerk.

Uitstekende druk die blijft opvallen
Een van de belangrijkste voordelen van onze bedrukte tegels is de ongeëvenaarde drukkwaliteit. Onze geavanceerde technologieën garanderen dat de kleuren levendig blijven en de details scherp, zelfs onder invloed van verschillende weersomstandigheden en verkeer. Of het nu gaat om bedrijfsspecifieke informatie of artistieke ontwerpen, onze straatstenen blijven een krachtige visuele uiting behouden.

Waarom kiezen voor bedrukte tegels?
Of je nu een particulier bent of een bedrijf, het bedrukken van straatstenen kent talloze toepassingen en mogelijkheden. Hier zijn enkele voorbeelden:

displays


Parkeerzones
Gebruik bedrukte straatstenen om specifieke parkeergebieden te markeren, zoals motorstallingen, invalidenparkeerplaatsen of zones waar fietsen verboden zijn.
Bijvoorbeeld een supermarkt die bedrukte stoeptegels inzet om aan te geven waar klanten hun boodschappenkarren moeten plaatsen.

Veiligheidswaarschuwingen
Verhoog de veiligheid rondom jouw bedrijfspand door straatstenen te bedrukken met waarschuwingsboodschappen, zoals "Pas op: gladde vloer bij regen."
Bijvoorbeeld een restaurant dat bedrukte straatstenen gebruikt om klanten te waarschuwen voor natte vloeren bij de ingang.

Evenementen en prestaties
Creëer blijvende herinneringen aan speciale evenementen of mijlpalen door straatstenen te bedrukken met relevante informatie, citaten en afbeeldingen.
Bijvoorbeeld een sportclub plaatst bedrukte straatstenen ter ere van kampioenschappen of belangrijke momenten in de clubgeschiedenis.

Geschenkideeën of relatiegeschenken
Maak persoonlijke en memorabele cadeaus door straatstenen te bedrukken met foto's, teksten of artistieke ontwerpen.
Bijvoorbeeld een jubilaris ontvangt een bedrukte straatsteen met een collage van gedenkwaardige momenten, een speciale tekst of andere unieke ontwerpen.

deboer


Tuindecoratie
Voeg een uniek element toe aan jouw tuin met bedrukte straatstenen voorzien van kleurrijke patronen, citaten of familienamen.
Bijvoorbeeld een familie plaatst een straatsteen in hun tuin om de geboorte van een kind aan te kondigen.

Feestelijke gelegenheden
Maak speciale gebeurtenissen nog feestelijker door bedrukte straatstenen te gebruiken als decoratie voor bruiloften, verjaardagen of jubilea.
Bijvoorbeeld een pasgetrouwd stel kan bedrukte straatstenen plaatsen met hun namen en trouwdatum bij de ingang van de receptie.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?