Reclamedrukwerk

Leestijd 4 minuten
Met reclamedrukwerk zet je jouw organisatie, evenement of actie kracht bij door meer bekendheid te genereren onder de doelgroep. Breng jouw producten of diensten aan de man met behulp van flyers, folders of brochures. Vanderperk Groep helpt je bij het ontwerpen, vormgeven, drukken en distribueren van jouw reclamedrukwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Flyers zijn een effectief marketinginstrument


Tegenwoordig zijn er ontzettend veel manieren om marketing in te zetten voor jouw bedrijf. Het gebruik van online kanalen is zonder twijfel één van de populairste manieren. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en het bereik is groot. Het gebruik van flyers wordt vaak onderschat, terwijl ze een zeer effectief marketinginstrument zijn. Ze kunnen huis-aan-huis verspreid worden, maar ook uitgedeeld worden in drukke winkelstraten en stadscentra. Je bepaalt zelf wie jouw flyers ontvangt. Het voordeel van het uitdelen van flyers op straat is dat je jouw bedrijf mondeling toe kunt lichten, op deze manier vergroot je de kans dat iemand naar jouw bedrijf toekomt.

Een goed ontwerp brengt je verder


Een flyer geeft je de mogelijkheid om jouw boodschap op een onderscheidende manier over te brengen bij de lezer, dit heeft alles te maken met het ontwerp. Bij Vanderperk Groep denken we met je mee, geven we je advies en zorgen we voor de opmaak, productie en verzending. Met een goed ontwerp laat je een onuitwisbare indruk achter bij de lezer. Onze designers helpen je graag bij de vormgeving.

5 tips voor een goede flyer


1. Heb een duidelijk doel voor ogen wat je met een flyeractie wilt bereiken.
2. Gebruik een logische structuur en wees niet bang om witruimte te gebruiken.
3. Trek de aandacht met een duidelijke boodschap die aanzet tot het lezen van de informatie.
4. Gebruik sprekende beelden die in een oogopslag jouw product of dienst goed weergeven.
5. Tenslotte: een goed ontwerp is cruciaal om op te vallen.

Mogelijkheden


Bij Vanderperk Groep kunnen we diverse soorten reclamedrukwerk voor je realiseren. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden, zo kun je kiezen voor verschillende vouwwijzen maar ook het de inhoud heb je in eigen hand. Wil je jouw reclamedrukwerk onderscheiden van de rest? Vraag dan naar onze speciale vouw- en bindwijzen voor flyers en brochures. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een aparte uitsnede, waarin de brochure wordt geplakt. Zo valt jouw reclamedrukwerk extra op. Dit is slechts een voorbeeld van de eindeloze mogelijkheden. We lichten ze graag allemaal aan je toe.   

Reclamedrukwerk bestellen?


Wil je reclamedrukwerk bestellen? We helpen je graag om een mooi ontwerp neer te zetten en de concurrentie ver achter je te laten. Kom met ons in contact door onderstaand contactformulier in te vullen. Je kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0184 688 377 of stuur een e-mail naar info@vanderperk.nl.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?