• Home
  • Promotievideo laten maken

Promotievideo laten maken

Leestijd 5 minuten
Een promotievideo is wat ons betreft onmisbaar voor ieder bedrijf. Wil jij dat jouw video professioneel in elkaar gezet wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf aantrekkelijk in beeld gebracht wordt. Door je boodschap op een leuke manier over te brengen wordt de video met plezier bekeken en bereik je veel potentiële klanten. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen jou wat er allemaal bij komt kijken en hoe jij een promotievideo kan laten maken door ons.

Zorg voor een beleving met je video


Een video is een heel geschikte manier om je boodschap over te brengen. Een video zegt namelijk zoveel meer dan alleen woorden. Een goede video creëert echt een beleving voor de kijker. Ze worden meegenomen in het verhaal en krijgen het gevoel jouw bedrijf goed te kennen. Dat zorgt ervoor dat ze er veel sneller voor zullen kiezen om klant te worden.

Het is uit onderzoek gebleken dat klanten liever kiezen voor het kijken van een video dan het lezen van een lap tekst. Bovendien bleek dat de boodschap van een video langer bleef hangen bij mensen. Reden genoeg om een professionele promotievideo te laten maken!

Wij geven jou alvast wat inspiratie


Naar welk soort video gaat jouw voorkeur uit? Wij geven jou alvast wat inspiratie zodat je een goede keuze kunt maken. Lees maar eens over de verschillende soorten video’s die wij voor jou kunnen maken:

- Een bedrijfsvideo waarbij je bedrijf mooi in beeld wordt gebracht is een mooie manier om de klant kennis te laten maken met je bedrijf. Aan de video kan de juiste muziek en tekst toegevoegd worden. Het is ook mogelijk om met een presentator of voice-over te werken. Met een video kun je zo creatief zijn als je wil!

- Een productvideo focust op één product. Dit kan in een studio gefilmd worden of juist op locatie. We filmen dan bijvoorbeeld in de fabriekshal of showroom. De klant kan zien hoe het product in de praktijk gebruikt wordt. Dat zorgt ervoor dat de klant al helemaal voor zich ziet dat het product van hem is.

- Een korte film kan een mooi verhaal uitbeelden. Vaak zie je zulke commercials ook op televisie. De aandacht van de kijkers wordt vastgehouden, ze vragen zich af hoe het verhaal verder verloopt. Zo’n korte film kan een hele mooie manier zijn om je boodschap over te brengen. De kijker zal jouw bedrijf of product hierdoor niet snel meer vergeten.

Promotievideo laten maken door Vanderperk Groep


Zie jij het wel zitten om zo’n mooie promotievideo te laten maken door ons? Wij helpen jou graag. Om een krachtige video neer te zetten gaan we van tevoren uitgebreid in overleg. Het is belangrijk dat we vooraf bepalen hoe de video eruit moet komen te zien. Daarbij bespreken we de boodschap van de video, het doel en jouw eigen wensen en ideeën. Vervolgens gaan we aan de slag met het filmen en bewerken van je video. Wij gaan door tot jij helemaal tevreden bent!

Ben jij enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op of bekijk eerst eens onze voorbeeld video’s. Wij beantwoorden graag jouw vragen en kijken er naar uit om je video te mogen maken.
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?