• Home
  • Promotiemateriaal bedrukken

Promotiemateriaal bedrukken

Voor ieder bedrijf, iedere organisatie en onderneming is promotie belangrijk. Of dit nu op een jaarlijkse beurs of evenement is of je jouw bestaande relaties of nieuwe klanten verrast met een leuke attentie, promotie is belangrijk en draagt bij aan het voortbestaan van de organisatie. Bijna iedere organisatie doet aan branding, meestal via digitale kanalen zoals Google Ads of Facebook, maar ook offline promotiematerialen dragen bij aan de naamsbekendheid van jouw organisatie.

Jouw bedrijf onder de aandacht


Met professioneel promotiemateriaal promoot je jouw bedrijf op een effectieve manier. Met unieke en bijzondere promotiematerialen kun je jouw boodschap op een onderscheidende manier uitdragen. We noemen hierbij bewust uniek en bijzonder, want dat is waar Vanderperk Groep het verschil maakt. Een one of a kind boodschap zal veel beter worden onthouden dan een kopie van bestaande uitingen. Samen met jou maken we graag het verschil voor jouw organisatie, voor jouw opdrachtgevers, partners of leveranciers.

Bijzondere relatiegeschenken


Bij relatiegeschenken denken we al snel aan een fles wijn, een sleutelhanger met logo of een gepersonaliseerde pennendoos. Bij Vanderperk Groep gaan we graag een stapje verder om de standaard relatiegeschenken te overtreffen. Samen met jou maken we de afweging bij het kiezen van een origineel geschenk dat ook functioneel is. Zodat jouw relatie ook daadwerkelijk gebruik zal maken van het geschenk. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Wil je jouw relatie écht verrassen? Vraag ons naar de mogelijkheden of laat jouw wensen achter in het contactformulier zodat wij ermee aan de slag kunnen.

Promotiemateriaal laten bedrukken


Naast relatiegeschenken behoren brochures, flyers, stickers, posters en banners ook tot promotiematerialen. Hierbij maken we onderscheid tussen indoor presentatiematerialen zoals posters, presentatieborden en roll-up banners en outdoor presentatiematerialen zoals vlaggen, spandoeken, raambestickering en autobestickering. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het aankomt op het bedrukken van promotiemateriaal. Ben je benieuwd welke combinatie aan materialen het beste aansluit bij jouw wensen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Sterk in professioneel promotiemateriaal


Of je nu net start als ondernemer of al jarenlange ervaring hebt in de branche: professioneel promotiemateriaal helpt je om jouw bedrijf meer onder de aandacht te brengen. Diverse materialen kunnen voorzien worden van jouw logo en huisstijl, om zo op een effectieve manier jouw merk uit te dragen. Bij Vanderperk Groep hebben we jarenlang ervaring met het drukken van promotiemateriaal. Met behulp van die kennis in combinatie met onze creativiteit helpen we je graag bij het drukken van jouw promotiemateriaal. Dankzij korte lijnen kunnen we snel schakelen en heb jij een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?