• Home
  • Promotie drukwerk

Promotie drukwerk

Leestijd 3 minuten
Wil je jouw boodschap onder de aandacht brengen? Dat kan met Vanderperk Groep. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van promotie drukwerk. Wil jij professioneel promotiemateriaal voor jouw bedrijf, evenement of campagne? Zoek dan niet verder.

Waarom gebruik maken van promotie drukwerk?


Promotie drukwerk is voor ieder bedrijf belangrijk. Je laat zien wie je bent en verrast je doelgroep, medewerkers en potentiƫle opdrachtgevers met mooi promotiemateriaal. Door middel van promotional drukwerk promoot je je bedrijf op een effectieve manier. Je maakt je boodschap helder en draagt het op een onderscheidende manier uit.

Weet je niet hoe je moet beginnen? Dat is niet erg. Vanderperk Groep adviseert je graag bij het versterken van je boodschap op de juiste manier. Samen zorgen we voor een groei in naamsbekendheid!

Mogelijkheden promotional drukwerk


Wanneer er over promotie drukwerk wordt gesproken, wordt er al gauw gedacht aan het drukken van flyers. Echter is het nog veel meer dan alleen flyers. Het zijn prachtige brochures en productcatalogussen, pakkende flyers en folders maar ook bureauonderleggers en relatiegeschenken.

Heb je een evenement gepland staan of wil je iets anders laten bedrukken dan papier? We bieden mogelijkheden aan voor zowel indoor- als outdoor presentatie promotie:

Indoor
Posters, (roll-up) banners, presentatieborden, beursconcepten.

Outdoor
Vlaggen, spandoeken, autobestickering, raambestickering, presentatieborden.

Overige drukmogelijkheden


Naast promotiedrukwerk kan Vanderperk Groep je ook helpen met het laten drukken van boeken of magazines. We beschikken over een eigen druk- en binderij. Ook hierbij heb je een uitgebreide keuze uit afwerkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan de vorm van de kaft, het ontwerp van je boek/magazine en het papiersoort. Wil je meer weten over alle diensten naast promotional drukwerk? Lees hier verder. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Meer informatie over promotie drukwerk?


Er is ontzettend veel mogelijk met promotie drukwerk. Wil je graag nadenken over alle mogelijkheden? Neem contact op. Samen komen we tot een oplossing en vinden we de juiste vorm van promotional drukwerk voor jou en/of je organisatie.

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: