• Home
  • Promotie drukwerk

Promotie drukwerk

Leestijd 4 minuten
Tot promotie drukwerk behoort onder andere flyers, folders, brochures en boekjes, banners, posters, visitekaartjes, spandoeken, raambestickering en relatiegeschenken. Voor iedere organisatie is promotie in grote of kleine mate belangrijk. Promotie drukwerk is een effectieve manier om jouw boodschap uit te dragen. Door dit op een verrassende en onderscheidende manier te doen, blijft jouw boodschap beter hangen. Vanderperk Groep helpt je graag om op een creatieve en onderscheidende manier jouw promotie drukwerk te realiseren.

Promotiemateriaal laten bedrukken


Met professioneel promotiemateriaal breng je jouw bedrijf onder de aandacht. Bij Vanderperk Groep ontwerpen en drukken we verschillende promotiematerialen zoals brochures en productcatalogussen, flyers en folders, kalenders en bureauonderleggers, stickers en relatiegeschenken. Wil je iets anders laten drukken dan papier? Ook dat is mogelijk. We denken graag met je mee. De kans is dan ook groot dat we een onderscheidend promotioneel product kunnen vinden waarmee je jouw doelgroep kunt verrassen.

Indoor en outdoor presentatiematerialen


Tot promotie drukwerk behoren ook de indoor en outdoor presentatiematerialen. Denk hierbij aan roll-up banners, posters, presentatie borden, spandoeken, vlaggen en raam- en autobestickering. Indoor en outdoor presentatiemateriaal omvat alle materialen waarmee je buiten je bedrijf, denk aan beurzen, evenementen en bedrijfsauto’s reclame wilt maken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het aankomt op het bedrukken van promotiemateriaal. Wil je jouw wagenpark laten bestickeren met een mooi ontwerp? Of ben je op zoek naar banners, posters of vlaggen voor een mooie beursstand? Onze vormgevers helpen je graag.

Promotie drukwerk


Vanderperk Groep biedt een totaaloplossing als het aankomt op promotie drukwerk. Heb je al eens nagedacht over het personaliseren van jouw promotie drukwerk? Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken of sealen van producten met naam en/of NAW gegevens. Zo is jouw promotie drukwerk écht gericht aan jouw klanten. Persoonlijk en effectief. We kunnen alles van A tot Z voor je uit handen nemen. Van drukwerk tot verzending en alles daar tussenin.

Jouw drukwerk in goede handen


Wij begrijpen dat jij het drukken van jouw promotiemateriaal niet zomaar aan iedereen toevertrouwd. Bij Vanderperk Groep is jouw promotie drukwerk in goede handen! Met de grootste zorg verzorgen wij graag de vormgeving en het drukken van jouw promotiemateriaal. Wil jij je weten wat het drukken van promotiemateriaal jou gaat kosten? Vraag direct een offerte aan!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?