• Home
  • Promotie drukwerk

Promotie drukwerk

Promotie drukwerk is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van naamsbekendheid. Het  voornaamste doel van promotie drukwerk is namelijk opvallen. Dit doe je door het verspreiden van brochures of flyers, poster en roll-up banners maar ook door spandoeken, vlaggen en raam- of autobestickering alsmede zakelijk drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Kortom: alles waarmee jouw merk zoveel mogelijk zichtbaar is.

Val op bij de doelgroep


Om zoveel mogelijk op te vallen bij de doelgroep is indoor- en outdoor presentatiemateriaal een geschikt middel. Kies bijvoorbeeld voor banners, posters of presentatiematerialen voor binnen of spandoeken, vlaggen of bestickering voor buiten. Zo zijn banners ontzettend handig om te gebruiken op beurzen en evenementen. De meest bekende variant is de zogenaamde roll-up banner, maar je kunt ook kiezen voor L- en X-banners of spandoeken. Het grote voordeel van dit promotie drukwerk is dat het eenvoudig mee te nemen, op te zetten en af te breken is.

Onderweg gezien worden


Wil je dat jouw bedrijf of organisatie altijd en overal herkenbaar is? Kies dan voor autobestickering. Als ondernemer wil je gezien worden, ook onderweg. Autobestickering is dan ook een mooie manier om op te vallen. Of dit nu één auto, of een heel wagenpark is: met bestickering op de auto ben je overal zichtbaar. Autobestickering biedt vele mogelijkheden, je kunt kiezen voor enkele losse onderdelen op de auto maar je kunt de wagen ook volledig bestickeren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Relatiegeschenken bedrukken


Een mooie blijk van waardering is het uitdelen van relatiegeschenken aan klanten, leveranciers en andere contacten. Hierbij is het altijd slim om te kiezen voor een geschenk met het logo van jouw bedrijf. Kies er daarom voor om jouw relatiegeschenken te laten bedrukken. Een van de vele mogelijkheden zijn een bedrukte pen, schrijfblok of notitieblok of keycords. Deze producten komen tenslotte altijd van pas op kantoor. Vind je dit echter allemaal ‘te gewoon’? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en dan gaan wij op zoek naar iets bijzonders waarmee je jouw relaties kunt verrassen.

Promotie drukwerk bestellen


Met professioneel promotie drukwerk promoot je op een effectieve en efficiënte manier jouw bedrijf. Wil je jouw boodschap op onderscheidende manier onder ogen brengen? Neem contact met ons op. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Samen met jou denken we graag na over de diverse mogelijkheden.  
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep:

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

0184 - 688 377

Klantbeoordelingen:

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: