• Home
  • Promo video laten maken

Promo video laten maken

Leestijd 4 minuten
Wanneer jij écht de aandacht van potentiële klanten wil trekken is het slim om een promo video te laten maken. Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Een aantrekkelijke video zorgt bovendien voor een echte beleving bij de kijker. Zo maak je de kijker enthousiast over jouw bedrijf. Maar een goede video maken is nog niet zo makkelijk. Wij staan graag klaar om jou daarbij te helpen. Samen zorgen we voor een krachtige boodschap die op een leuke manier wordt overgebracht. Ontdek meer.

Breng jouw boodschap over


Door een goede promo video te laten maken grijp je de aandacht van de kijkers. Mensen kijken nu eenmaal liever een video dan dat ze een lap tekst moeten lezen. Ze worden meegenomen in jouw verhaal. Dit zorgt voor een beleving die mensen niet snel vergeten. Bovendien geeft een video de kijker het gevoel dat ze jouw bedrijf goed kennen. Daardoor zullen ze er eerder voor kiezen om klant te worden. Het is ook onderzocht dat de boodschap van een video veel langer blijft hangen bij mensen dan wanneer ze bijvoorbeeld een tekst lezen. Het laten maken van een promo video heeft dus veel verschillende voordelen.

Een promo video laten maken


Wanneer je een promo video wil laten maken door ons gaan wij eerst uitgebreid met jou in gesprek. Welke boodschap wil je overbrengen? Wat is het doel van je video? Welke sfeer wil je creëren? Allemaal belangrijke punten om van jouw video een succes te maken. Wil je misschien een bedrijfsvideo maken waarin we jouw bedrijf mooi in beeld brengen en gebruik maken van een presentator? Of misschien ben je meer op zoek naar een professionele productvideo die bijvoorbeeld gefilmd wordt in jouw showroom. Een korte film is ook een optie. Daarin wordt een verhaal uitgebeeld die de kijkers niet snel zullen vergeten. Dat zorgt ervoor dat ze jouw bedrijf of product goed zullen herinneren. Wij hebben alle materialen, kennis en ervaring in huis om een top video voor jou te maken. Welke soort video jij ook wil, wij zetten altijd net een stapje extra tot jij helemaal tevreden bent!

Op Vanderperk Groep kun jij bouwen!


Van de eerste ideeën tot het filmen en bewerken van de uiteindelijke video: wij staan van begin tot eind voor jou klaar. Door onze professionele werkwijze kun je vertrouwen op een krachtige video die potentiële klanten enthousiast maakt over jouw bedrijf. Veel tevreden klanten gingen jou voor, bekijk onze voorbeeld video’s maar eens. Overtuigd? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen.

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?