• Home
  • Proefschrift opmaken

Proefschrift opmaken: laat je ontzorgen

Ben je na maanden zwoegen, dagenlang onderzoeken en schrijven toe aan de opmaak van uw proefschrift? Een proefschrift zonder opmaak kan rommelig ogen en daardoor slordig overkomen. Daarom is je onderzoek niet compleet zonder mooi uiterlijk, tenslotte wil je dat je onderzoek gelezen wordt.

Wij, als Vanderperk Groep, kunnen je daarin volledig ontzorgen. Behalve de vormgeving van je proefschrift, kunnen we je ook een totaalpakket aanbieden. Naast de opmaak verzorgen we dan ook het drukwerk en eventueel de verzending van je proefschrift. Dit totaalpakket levert je veel voordeel op.

Laat je proefschrift opmaken door een specialist


Na het schrijven van je proefschrift zit je harde werk erop. Laat ons de opmaak en vormgeving van je proefschrift voor je uit handen nemen, zodat jij even kunt genieten van een welverdiende pauze. Nadat we je persoonlijke wensen en ideeën hebben besproken, gaan we aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Uiteraard gebeurt alles in overleg, zodat we er samen voor zorgen dat de opmaak en je verhaal een geheel vormen.

Vanzelfsprekend kunnen we de omslag van je proefschrift voor u ontwerpen. Maar je kunt ook de volledige lay-out door ons laten ontwerpen. Zo wordt je van A tot Z ontzorgd. Het enige dat jij hoeft te doen is je tekst aanleveren. Onze professionele vormgevers kijken naar diverse elementen zoals lettertype, inhoudsopgave, titelpagina’s, tabellen en figuren etc. Zij zorgen ervoor dat het een geheel wordt en alle losse elementen naadloos op elkaar aansluiten.

Opmaak, drukwerk en inbinden


Nadat je tevreden bent over de opmaak gaan we aan de slag met het drukken van je proefschrift. Bij ons heb je diverse druk- en print mogelijkheden. In principe adviseren we vaak om te kiezen voor digitaal drukken, omdat dit prijstechnisch zeer interessant is als het gaat om het drukken van een kleine oplage. Door te kiezen voor digitaal drukken wordt je proefschrift direct naar de printer verzonden, waardoor we jouw proefschrift snel kunnen drukken.

Na het drukken van je proefschrift heb je verschillende mogelijkheden met betrekking tot het inbinden. Zo kun je kiezen voor garenloos, genaaid-gelijmd, genaaid, geniet of wire-o. Wij zullen je uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden en rekening houdend met jouw situatie de juiste keuze maken. Een belangrijk element dat zwaar meeweegt in deze keuze is hoe vaak je proefschrift gelezen gaat worden.

Tot in de puntjes verzorgd


Vanderperk Groep heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, opmaken, drukken en printen en inbinden van diverse producten. Mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je garanderen dat je proefschrift tot in de puntjes wordt verzorgd en we pas stoppen als de opmaak van je proefschrift perfect is. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
* = Verplicht veld

Vanderperk Groep

Van Leeuwenhoekweg 3
2964 LJ Groot-Ammers

Contact

0184 - 688 377

Volg ons

Nieuwsbrief ontvangen?